Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2

Thread: Editing Hd

 1. #1
  Reclamant Expert
  Join Date
  Jan 1970
  Posts
  11,499
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Leo, zi ceva de viteza. Ce-ai testat, si pe ce. Care din astea se comporta cel mai bine din punct de vedere al conversiei HD uncompressed ---> HD Dvix/Xvid. Recomanzi vreo configuratie anume de sistem, ca sa putem procesa cit mai multe frames in timp util?
  Ma intereseaza chestiunea caci voi trece, cind va fi momentul, la un sistem compatibil cu atari editari. Pentiumu' meu la 3 GB/Ht sint convins ca nu se va descurca corespunzator.

 2. #2
  Reclamant Expert
  Join Date
  Jan 1970
  Posts
  11,499
  Posts Thanks / Likes

  Default

  La mine chestia cu vizionarea pe LCD (un Winbook la 30 inch, la fabricarea caruita s-a renuntzat pentru ca la acelasi pretz se vind acum cele de 37 inch ) n-ar fi o problema, il folosesc ca monitor secundar si-l cuplez printr-un DVI. Vreau sa spun ca pe configuratia originala a calculatorului (pe PV aflata pe placa de baza, la 32 MB ) am urmarit HDTV comprimat divx fara frames dropped. Cu toate astea, cu o placa video Nvidia pe 256 mb (dar AGP, pe care de altfel am si restituit-o) n-am putut determina skystar-ul sa-mi reproduca HD/MPEG2 uncompressed in realtime, fara frames dropped - pur si simplu procesoarele Intel sint mai slabe, cred, din punct de vedere al procesarii grafice.
  Ca atare, cu prima ocazie, cum puna mina pe un HD uncompressed, ma apuc de teste legate de comprimarea divx. Cu toate astea, am lucrul respectiv in vedere de indata ce trec pe un Athlon 3800 (minim), cum planuiesc.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top