”Party Tv” va intra pe piata chiar in ajunul Craciunului. Postul va difuza doar muzica romaneasca de toate genurile, insa videoclipurile transmise vor fi alese pe spranceana de Costi si de echipa sa, pentru a fi siguri ca sunt de cea mai buna calitate.
”Avem destula muzica romaneasca de calitate, asa ca avem ce difuza. Nu ne trebuie muzica straina ca umplutura in programele noastre”, a declarat interpretul, justificandusi astfel alegerea de a nu include si muzica straina in playlistul Party TV.

Party TV va difuza toate genurile de muzica romaneasca de calitate, exceptand folclorul, si se va adresa tuturor categoriilor de varsta.

Postul va emite si pe Internet
Pentru inceput, Party Tv va fi disponibil prin sistemul Max TV si prin mai multe firme de televiziune prin cablu din tara, urmand ca de anul viitor sa se inceapa negocierile cu principalii operatori: UPC si RCS.

Tot la capitolul proiecte se numara si vizionarea online a programelor postului, care se va face pe internet, la adresa web a televiziunii: www.partytv.ro.

Pentru ca nu este deloc usor sa pa-trunzi in media romaneasca fara un sprijin puternic, cantaretul s-a asociat cu o persoana influenta din domeniu, al carui nume prefera sa il pastreze secret.

Costi Ionita ne-a marturisit ca investitia in aceasta televiziune este foarte mare, dar nu se gandeste la un profit imediat. ”Nu ma gandesc sa am profit imediat, ci abia peste trei ani. Atunci voi putea spune ca aceasta televiziune imi aduce bani. Deocamdata vreau sa impun calitatea in domeniu, si ca atare clipurile care vor fi difuzate de Party tv vor trebui sa atinga un anumit standard”.