Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    981
    Posts Thanks / Likes

    Default Antena fixa + H-H

    Se da o antena fixa .O alta antena rotita cu H-H.Astea amandoua se pot conecta la un receptor cu un singur tuner satelit,astfel ca sa fie functional H-H si antena fixa ? Va multumesc.

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    In gura lor..
    Posts
    1,167
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sigur că merge. Pe un switch. Dar ce rost are a tema fixa dacă ai motor ?

    Inviato dal mio TA-1012 utilizzando Tapatalk

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    981
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Antena fixa ii in partea cealalta a cladirii.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si tot in aceasi cheie, se pot vedea pe acelasi satelit programe cu aceasi polaritate cu un LNB cu o singura iesire? Nu este afectat LNB-ul?

  5. #5
    BISS friend Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Ro
    Posts
    336
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sigur nu e afectat lnb-ul. Testat de mine, vreme de cțiva ani, semnal scos din receptor, n loop cu o placa dvb pentru pc. Proritate la alegerea polaritatii are evident receptorul. Dacă pun receptorul n standby, atunci pe pc pot alege ce polaritate vreau. Merge foarte bine și comanda pentru hh.
    -=<SS2 FUN>=- Oscam sh4, mips, raspi
    DVBSky T9580,Alien2+,Emme Esse 115cm AL, IBU, DM3800, 100.5E-45W,Dm500S, CubeRevo250, Raspi, Asus Wl500GPv2 ...

  6. #6
    TBD Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Pe ici pe colea...
    Posts
    367
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca se referea la tensiunile de 13 si 18 Vcc care comanda polaritatile si in acelasi timp comanda si motorul HH... Nu am offset dar nu vad de ce sa iti faci griji. Verifica totusi cat curent consuma motorul pe fiecare polaritate si care e consumul maxim pe LNB. Receiverul tb sa poata da un curent ceva mai mare, sa compenseze eventualele pierderi pe cablu.

    Iar pentru a lega in serie pe iesirea unui LNB mai multe receivere DVB, eu folosesc un splitter SPAUN SAV 4 F care lasa sa treaca si tensiunile, in plus asigura si o amplificare de 1 dB, cica. Merge un singur receiver o data. Nu am facut teste dar cred ca prioritar e intrarea 1. La mine OUT1 e legat la placa DVB din PC. Cand folosesc placa DVB din PC vad ca blocheaza semnalul pe celelalte cai catre receiver, probabil nu mai lasa sa treaca nici o tensiune. Oricum nu cred ca ai nevoie de asa ceva. Mai bine pui LNB cu 2 sau 4 iesiri.

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    In gura lor..
    Posts
    1,167
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge pe switch. Poate selecta cel dorește.

    Inviato dal mio TA-1012 utilizzando Tapatalk

  8. #8
    TBD Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Pe ici pe colea...
    Posts
    367
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Desigur ca merge prin orice switch 2:1, asta era si tema topicului. Absolut toate LNB-urile mele trec prin unul sau doua switch-uri de insumare (nu de distributie). Adica n sateliti -> 1 iesire.
    Am divagat putin de la subiect, raspunzand colegului rely.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Revin cu o completare:Si tot in aceasi cheie, se pot vedea pe acelasi satelit programe cu aceasi polaritate cu un LNB cu o singura iesire "pe doua receptoare in acelasi timp"? Nu este afectat LNB-ul?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top