Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Faithful Member Expert
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    casa cu flori, strada sperantei, la etaj...
    Posts
    1,414
    Posts Thanks / Likes

    Default Vu+ Solo2 cu probleme

    Salut
    Detin un Vu+ Solo2 pe care nu-l mai folosisem de cateva luni bune (sa fi stat nebagat in priza 6-7 luni). La un moment dat l-am pornit si am constatat ca raspunde greu la comenzi, iar dupa un timp se blocheaza si nu mai face nimic. Cand l-am dat deoparte mergea ireprosabil. Acum senzatia mea e ca un proces ceva pune la pamant procesorul care se cam incalzeste. Daca l-am desfacut si am pus un ventilator mare peste el care sa ventileze direct procesorul, mergea tot mai agale, dar nu se mai bloca.
    Am incercat tot felul de imagini (cu ventilatorul pe el desigur), BH, VTi, OpenPli, chiar si cu imaginea originala de la Vu, am schimbat sursa si nimic. Cu ventilatorul lui (dat undeva la 90%) si capacul pus se blocheaza in 4-5 minute. Alta treaba, intru in meniu si incerc sa dau direct ok, pentru a merge la search si nu raspunde, trebuie sa dau o data in jos si iar sus si ok ca sa intre. Am incercat cu 2 telecomenzi si la fel.
    Vreo idee ce ar putea avea? E ceva remediabil sau e bun de nimic? Sau cum pot afla daca e ceva care tine procesorul in forja? Sau se poate face un "downclock"? Acum vad ca e la 1305 mhz.

    Merci

    PS:
    Bine ca n-am apucat sa-l vand, ca-l bagasem la shop...
    Vu+ Ultimo4k / Vu+ Solo2
    Emme Esse 1.25m (Thor) / Triax TDS110 (Eutelsat 9B) / Gibertini OP100 (multifeed 36E-39E-42E) / Triax TDS110 (multifeed 13E-16E-19E-23E) / no name-Boom 90cm (Hispasat 30W) / Emme Esse 1.15m + HH Amiko DM3800 (45W-90E)
    Telekom HD / Focussat / HD+ / Tivusat / Freesat Ro / MTVA / Digi Satelit / UPC Cablu

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am bagat un adaptor wireless usb si facea ca al tau ..lent la orice comanda. Am scos stikul si a inviat. Ia vezi daca ai ceva hdd si il incetineste.

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    L'amerique du nord
    Posts
    1,228
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @popamare - incearca alta sursa (mai noua) si verifica daca sunt capacitori electrolitici care dau rateuri.
    Red Green: If life gives you lemons, throw 'em into a quart of vodka.

  4. #4
    Faithful Member Expert
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    casa cu flori, strada sperantei, la etaj...
    Posts
    1,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pop_eye View Post
    @popamare - incearca alta sursa (mai noua) si verifica daca sunt capacitori electrolitici care dau rateuri.
    Am incercat si cu sursa lui, si cu o sursa noua de 7A, si cu sursa de la recul de Dolce de 2 sau 3 A, si tot la fel. Cum verific capacitorii? Si ce/care sunt aia?

    Exista vreo comanda care sa-mi arate ce ar putea tine procesorul in forja? Ca banuiesc ca acolo e buba, daca se incalzeste asa.
    Vu+ Ultimo4k / Vu+ Solo2
    Emme Esse 1.25m (Thor) / Triax TDS110 (Eutelsat 9B) / Gibertini OP100 (multifeed 36E-39E-42E) / Triax TDS110 (multifeed 13E-16E-19E-23E) / no name-Boom 90cm (Hispasat 30W) / Emme Esse 1.15m + HH Amiko DM3800 (45W-90E)
    Telekom HD / Focussat / HD+ / Tivusat / Freesat Ro / MTVA / Digi Satelit / UPC Cablu

  5. #5
    Faithful Member Expert
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    casa cu flori, strada sperantei, la etaj...
    Posts
    1,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Azi i-am pus fostul lui HDD, care a ramas exact cum era cand l-am dat jos, i-am dat drumul si am vizionat vreo 20-25 de minute un film, fara nici o problema, fara racire suplimentara, neblocandu-se. M-am gandit sa-i dau mai multi consumatori si i-am mai bagat si un stick alfa network, ca n-am avut la indemana in cablu suficient de lung sa-l bag la router, am mai vizionat un pic din film si i-am dat restart ca sa-mi vada stick-ul wifi.... si... n-a mai pornit. A ramas la bootlogo-ul B-Hole. Motiv pentru care mi-am bagat bula si l-am oprit de tot.

    Saptamana viitoare il pun intr-o camera il incarc cu consumatori ca pe bradul de craciun si-l las macar 24 de ore. O sa tin alaturi si un stingator. Vedem ce o iesi.
    Vu+ Ultimo4k / Vu+ Solo2
    Emme Esse 1.25m (Thor) / Triax TDS110 (Eutelsat 9B) / Gibertini OP100 (multifeed 36E-39E-42E) / Triax TDS110 (multifeed 13E-16E-19E-23E) / no name-Boom 90cm (Hispasat 30W) / Emme Esse 1.15m + HH Amiko DM3800 (45W-90E)
    Telekom HD / Focussat / HD+ / Tivusat / Freesat Ro / MTVA / Digi Satelit / UPC Cablu

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    L'amerique du nord
    Posts
    1,228
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din ce relatezi aceeasi problema ca si vuduo. Au picat sau sunt pe cale de disparitie cei 5v de la USB. Efect colateral de la capacitori terminati.
    Cu un ESR metru se poate detecta usor ce trebuie schimbat in lipsa se schimba toti din zona unde gasesti regulatoarele.

    Red Green: If life gives you lemons, throw 'em into a quart of vodka.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top