Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    N-TM 103
    Posts
    608

    Default Telecomanda 1120

    Am urmatoarea problema cu un 1120.Telecomezile functioneaza numai de la 1/2 metru de rec.Am incercat mai multe telecomenzi toata la fel. Ajutooor!
    DM7080 ,DM7020HD, DM8000 , T90 / 23°,19°,16°,13°,9°,5°est,1°w .

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    moldova
    Posts
    154

    Default receptor digi

    nu are telecomanda probleme.toata problema e din receptor.schimba sau repara sursa receptorului si va merge ca inainte.
    triax tsd 110, 1 w, 5 e

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    jungla amazoniana
    Posts
    922

    Default

    mai exact pe ramura de 5 volti acolo trebuiesc schimbati condensatori
    Exista mai multe lucruri in Cer si pe Pamant decat vom sti vreodata!
    Antena 2,2 al dintr-o bucata, lnb flansa invacom quad, 2 motoare azimut si elevatie,receptor echostar AD3000IP.
    http://www.radiovis.de/

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    moldova
    Posts
    154

    Default condesatori

    cand ai asemenea probleme trebuie schimbati toti.in cazul asta sunt doi de 1000 micro.acum depinde si de modelul de sursa.
    triax tsd 110, 1 w, 5 e

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    N-TM 103
    Posts
    608

    Default

    OK.Am schimbat condesatorii ,am schimbat si sursa cu un alt 1120.Problema a ramas.receptorul reactioneaza la telecomanda numai de la 1/2 metru distanta.
    DM7080 ,DM7020HD, DM8000 , T90 / 23°,19°,16°,13°,9°,5°est,1°w .

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755

    Default

    Quote Originally Posted by lau View Post
    OK.Am schimbat condesatorii ,am schimbat si sursa cu un alt 1120.Problema a ramas.receptorul reactioneaza la telecomanda numai de la 1/2 metru distanta.
    Nu ai cumva in incapere ceva cu infrarosu pornit ?
    Eu aveam un laptop, si cand era pornit, nu-mi primea DM-ul comanda din telecomanda decat de la cativa cm distanta. Dupa ce am dezactivat din bios, nu au mai fost probleme.
    .

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    N-TM 103
    Posts
    608

    Default

    Nu , asa ceva am crezut la inceput si am oprit tot ce se poate opri (neoane,becuri,halogene.....).Scula nu e la mine se afla la un prienen si din pacate nu prea ajung prea des pe la el.
    DM7080 ,DM7020HD, DM8000 , T90 / 23°,19°,16°,13°,9°,5°est,1°w .

  8. #8
    Vornic Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Est Zone
    Posts
    496

    Default

    cu alta telecomanda ai incercat?
    poate suna prostesc insa daca ai avut acces la alta sursa imi imaginez ca ai si alta telecomanda...

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    N-TM 103
    Posts
    608

    Default

    Vezi primul post. (da 3 ).
    DM7080 ,DM7020HD, DM8000 , T90 / 23°,19°,16°,13°,9°,5°est,1°w .

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    N-TM 103
    Posts
    608

    Default

    Nimic.Doar nu sint primul cu problema asta ?
    DM7080 ,DM7020HD, DM8000 , T90 / 23°,19°,16°,13°,9°,5°est,1°w .

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    168

    Default

    Schimba receptoru de infrarosu
    Vu+zero,Triax TDS110,H-H Dm2800

  12. #12
    Drunk Shadow Teacher
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Křbenhavn Denmark
    Posts
    141

    Default

    Quote Originally Posted by lau View Post
    Nimic.Doar nu sint primul cu problema asta ?
    Si eu am avut acceasi problema, dar dupa un timp a revenit de la sine..

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top