Acesta este un Google Maps modificat care permite sa navigam turn by turn, aceasta functie (turn by turn navigation) este disponibila oficial doar in USA si cateva tari din Europa de vest, acum posesorii de telefoane Android din Romania se pot bucura de Turn By Turn Navigation prin intermediul acestui soft, mare atentie insa, Google Maps Brut nu este acelasi lucru cu Google Maps.
In afara navigatiei avem si alte avantaje cum ar fi ghidarea prin voce (doar engleza) si Street View care ne ajuta sa vedem punctele cheie din traseu pe viu, adica vedem poze cu intersectiile importante de pe traseul nostru.
Tutorialul este facut din doua filmari, in prima parte arat de unde descarcam google maps brut iar in cel de-al doilea parcurg un traseu cu ajutorul aestui soft.
Google Maps Brut are si un sistem de cache istet, acesta memoreaza traseele pe care le parcurgem, iar alta data, la parcurgerea aceluiasi traseu nu vom mai avea nevoie de conexiune la net.
Pentru a putea folosi Google Maps Brut trebuie sa avem un telefon dotat cu GPS si conexiune la internet (HSDPA, 3G, EDGE, GPRS), de preferat HSDPA (3,5G) sau 3G.
Nu va pot spune daca exista Google Maps Brut si pentru alte platforme (symbian, windows mobile, maemo, etc), daca aflati voi ceva va rog sa postati pe rubrica de comentarii.
Sper sa gasiti interesant si folositor acest soft, eu am inlocuit Motonav-ul cu Google Maps Brut, parca este mai precis si hartile sunt actualizate mai bine, singurul dezavantaj ar fi cel cu ghidarea prin voce, aceasta functie este disponibila doar in limba engleza, probabil multe lucruri se vor schimba atunci cand Google Maps Navigation va fi disponibil oficial in Romania, pana atunci putem sa-l folosim neoficial prin intermediul Maps Brut-ului, bineinteles cu bug-urile aferente.

http://www.videotutorial.ro/?p=5342&...otutorialro%29