Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Thread: Merge Bulsat??

  1. #1
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,554

    Default Merge Bulsat??

    Pe Dream 500s clona? Cu ce emu merge?
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  2. #2
    Black Sheep Teacher
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    264

    Default

    Dupa cate stiu, doar vPlug e capabil sa deschida Bulsat.
    Poti sa rulezi vPlug server pe PC ca sa creezi un share cccam si sa-l folosesti pe DM500s cu cccam sau oscam.

  3. #3
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,554

    Default

    Ei pe naiba... altii spun ca merge si pe Echosmart si alte receptoare. Chiar nu exista o cale pentru ......?
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  4. #4
    Black Sheep Teacher
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    264

    Default

    Sper sa ai dreptate ca si eu sunt curios de o alternativa...

  5. #5
    Banned Friend
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    40

    Default

    Merge cu Mgcamd 135!

    Bulsatcom on 39°E Hellas Sat

    FOR ALL EMUs (26/11/2010)


    Key02 or Key04 Active (Depends on EMUs)

    Fausto keys Format
    0604:000000:02:02:[1E98FD1658E5414BC32E3D37775646DF]; Bulsat (39°E)

    Softcam format
    I 060400 04 1E98FD1658E5414BC32E3D37775646DF ;Bulsat (39°E)


    Last edited by Adolf; 28th November 2010 at 21:25.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    426

    Default

    la mine merge cu o cartela gamma in CCcam

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2008
    Location
    Suceava
    Posts
    485

    Default

    Merge tot cu un MgCamd 135a modificat: http://www.sat-universe.com/showpost...7&postcount=26
    Triax TDA110, LNB Inverto black ultra 0,2dB, H-H Optibox DM 3800S, NEO-095 & Conrad rotor, DM800 HD PVR, Optibox Raptor, Amiko 8800, Optibox CX PVR, General Satellite VA-7200, 90E-30W!

  8. #8
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,554

    Default

    Multumesc fain de tot...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  9. #9
    Black Sheep Teacher
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    264

    Default

    Aveti careva din greseala un mgcam 1.35a compilat pentru x86_64 de proba?

  10. #10
    Banned Friend
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    40

    Default

    Quote Originally Posted by skycleaner View Post
    Multumesc fain de tot...
    Cu placere!

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    1,595

    Default

    Eu am folosit mgcamd_1.35a Bulsatcom Patched by pinkyto0o Enigma2.zip pe dm800 dar nu merge.
    DM 500S,Hyundai Digicablu,Humax DIGI C HD,Diablo CAM,VU+ UNO,HH DM3800s,Triax TDA110,Inverto single black

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    gherla
    Posts
    111

    Default

    am inceput cu cccam 2.1.3..apoi cccam .2.1.4,mgcamd 1.31,mgcamd 1.35,cccam2.2.1 si mgcamd1.35a,configurate in toate felurile cu key luate de peste tot..si de la cei consacrati si de la anonimi..n-am reusit sa deschid bulsatul si nici canaal digitalul nederlandez...acum am ramas la cccam 2.2.1 si mgcamd 1.35a...cu mgcamd-ul deschid rai 4 in plus fata de cccam 2.2.1...e interesant cum la unii merge la altii nu...io-s incadrat in categoria a doua...

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    426

    Default

    eu ma repet
    a mine merge cu o cartela gamma in CCcam
    in slot cu E2 adica pe un Dream 8000

    SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/sci1 6000000
    SMARTCARD WRITE DELAY: /dev/sci1 100
    CAMKEY: /dev/sci1 00 00 00 00 00 00 00 00
    CAMDATA: /dev/sci1 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
    TRY ALL CHIDS : /dev/sci1

  14. #14
    Banned Friend
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    40

    Default

    Nu merge cu geminii,cu alte imagini e ok,nabilo,nemessis,etc.


    EDG Nemesis 5.0. beckUp by @macro BULSAT OK MGcamd


    SETTING LIST:ciefp E1 53E - 30W 14.10.2010.
    EMU:Mgcamd 1.35a peatch
    SKIN: X-line 2 by nimo6







    Code:
    http://www.fileserve.com/file/PsbFbZj


    http://www.sat-universe.com/showthre...t=42677&page=6
    Last edited by Adolf; 30th November 2010 at 09:06.

  15. #15
    Super Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,521

    Default

    merge si pe gemini 5.1 e2 dar are o ciudatenie,se restarteaza pe canalele bul-sat cind trec din cccam in mgcamd patchuit apoi merge daca le introduc din nou in foldere
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top