Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
 1. #1
  Gold Member Expert
  Join Date
  Dec 2009
  Location
  prin gropile capitalei
  Posts
  3,611
  Posts Thanks / Likes

  Default Alain Prost sofer pe Dacia Duster ;)

  Pentru al doilea an consecutiv, versiunea de competiţie Dacia Duster - Dacia Duster Ice - va concura în campionatul curselor de gheaţă Trofeul Andros cu Alain Prost la volan. Prima rundă a sezonului 2010/2011 va avea loc la Val Thorens (4-5 decembrie).


  Alain Prost şi Dacia şi-au extins colaborarea după debutul promiţător de anul trecut, ce s-a finalizat cu trei victorii şi locul doi la general în clasamentul Trofeului Andros 2009/2010.

  Comparativ cu maşina de anul trecut, noua Dacia Duster Ice include un număr de evoluţii, inclusiv noi amortizoare şi un sistem de direcţie integrală revizuită. Primele teste înaintea campionatului au confirmat performanţele îmbunătăţite şi potenţialul din acest an a vehiculului de competiţie Dacia Duster Ice.

  Motorul V6 de 3.0 litri cu 24 de valve dezvoltat de Alianţa Renault-Nissan oferă 350 CP, 360 Nm şi este cuplat la o cutie de viteze secvenţială cu şase trepte.

  „Munca depusă la Duster Ice încă de la finalul anului trecut a dat roade şi suntem convinşi că avem o maşină competitivă în acest an”, a declarat Alain Prost. „Obiectivul pentru principal este să câştig cu Trofeul Andros cu Dacia”.

  Trofeul Andros este similar valorilor Dacia. Această unică serie din motorsport ce restricţionează costurile tehnologiilor complexe, plasează pe primul loc fiabilitatea maşinii de bază şi îndemânarea pilotului. Dacia este un brand ce oferă clienţilor o alternativă de mobilitate robustă, cu modele fiabile şi la costuri rezonabile.

  Calendarul Trofeului Andros 2010-2011:
  - Val Thorens - 4-5 decembrie 2010
  - Andorra - 10-11 decembrie 2010
  - L'Alpe d’Huez - 17-18 decembrie 2010
  - Isola 2000 - 7-8 ianuarie 2011
  - Lans en Vercors - 14-15 ianuarie 2011
  - Saint Die des Vosges - 23 ianuarie 2011
  - Clermont/Superbesse (finala) - 29 ianuarie 2011
  - Stade de France, near Paris (super finala) - 5 martie 2011.

  http://www.informatiiauto.ro/alain-p...atiiAuto.ro%29
  Ca trece tineretea, nu-i mare paguba...
  Problema e ca trece si batranetea...

 2. #2
  Moderator Expert
  Join Date
  Nov 2004
  Location
  BUZAU
  Posts
  6,106
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Alain Prost si Dacia Duster, invingatori in prima etapa Trophee Andros

  Prost a castigat prima etapa a competitiei Trophee Andros 2011 la volanul noii versiuni Dacia Duster.

  Prima etapa a Trophee Andros a avut loc la Val Thorens, Alain Prost impunandu-se in pilotilor Jean Philippe Dayraut (BMW), castigator al editiei de anul trecut, si Evens Stievenard (Toyota).

  Cvadruplul campion mondial de Formula 1 a pornit de pe ultima pozitie in prima runda de calificari, dar cea de-a doua sesiune l-a gasit pe locul secund. Startul perfect in cursa de duminica a culminat cu prima victorie din acest sezon pentru Dacia Duster Ice.

  "Trebuie sa castigam macar una din doua curse pe tot parcursul sezonului, pentru a putea spera la un succes final. Competitia de anul acesta este foarte dificila, poate cea mai dificila de pana acum. Cred ca va fi foarte greu sa castigam doua curse intr-un singur weekend, chiar daca Duster se comporta exceptional pe orice tip de teren. Va fi greu sa castigam Trophee Andros anul acesta, pentru ca sunt foarte multi piloti cu experienta. Avem nevoie si de putin noroc.", a precizat Alain Prost la finalul cursei.

  Programul Trophee Andros:

  Etapa 2: Andorra, 10-11 decembrie 2010
  Etapa 3: L'Alpe d'Huez, 17-18 decembrie 2010
  Finala: Clermont/Superbesse, 29 ianuare 2011
  Superfinala: Stade de France, 5 martie 2011
  http://www.ziare.com/alain-prost/dac...andros-1060329
  Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
  Optibox Spider HD
  HSS-7160NA (DigiTV)
  90E - 34,5V

 3. #3
  Moderator Expert
  Join Date
  Nov 2004
  Location
  BUZAU
  Posts
  6,106
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Alain Prost si Dacia Duster, a doua victorie in Trofeul Andros

  Pilotul francez Alain Prost s-a impus in cea de-a treia etapa a Trofeului Andros, editia 2010/2011, la bordul Daciei Duster Ice.

  Fostul pilot de Formula 1 a castigat cursa de la Alpe d'Huez si este liderul clasamentul dupa trei etape in care a inregistrat doua victorii. Alain Prost a obtinut si un timp record in prima runda a cursei.

  In urma acestui succes, Alain Prost conduce clasamentul Trofeului Andros cu 451 de puncte, fiind urmat de pilotii Jean-Philippe Dayraut (433 puncte) si Olivier Panis (427 puncte).

  Urmatoarea etapa va avea loc in weekend-ul 7-8 ianuarie al anului 2011.

  http://www.ziare.com/alain-prost/dac...andros-1063713
  Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
  Optibox Spider HD
  HSS-7160NA (DigiTV)
  90E - 34,5V

 4. #4
  Gold Member Expert
  Join Date
  Dec 2009
  Location
  prin gropile capitalei
  Posts
  3,611
  Posts Thanks / Likes

  Default Alain Prost şi Dacia Duster Ice campioni în Super Finala Trofeului Andros

  Pentru al 7-lea an consecutiv, Trofeul Andros s-a încheiat cu Super Finala onorifică pe Stade de France.
  Câştigătorii ultimei etape a sezonului 2010-2011 au fost Alain Prost şi Dacia Duster Ice, care a concurat de la egal la egal cu BMW Seria 1 şi Skoda.  Pe o pistă lungă de 400 m acoperită cu gheaţă, în faţa a 55.000 de spectatori, Alain Prost şi-a luat revanşa faţă de adversarul său direct, Jean-Phillipe Dayraut, pilotul echipei BMW. Vice-campion pentru a doua oară la Trofeul Andros, Alain Prost a făcut anul acesta o ultimă demonstraţie a îndemânării sale şi a performanţelor modelului de competiţii Dacia Duster Ice, spre încântarea publicului.

  La cei 56 de ani şi de 4 ori campion mondial în Formula 1, Alain Prost a câştigat toate cele trei probe, secondat de tânărul Evens Stievenart, pilotul echipei Toyota, care a dorit să-şi încerce şi el norocul la volanul Dacia Duster Ice. Alain Prost a câştigat întâi primul duel 1-1 cu Olivier Panis, pilotul echipei Skoda, apoi Finala Elite Sup, plecând din pole position datorită victoriei obţinute de Evens Steievenart în Finala Elite.

  „E întotdeauna plăcut să câştigi în faţa unui public atât de numeros, iar această victorie mă bucură foarte mult, mai ales că acum discutăm despre noile proiecte în vederea sezonului 2012”, a declarat Alain Prost după competiţie.

  Dacia Duster Ice, vehiculul de competiţii care a ţinut piept unor adversari precum BMW, Skoda, Fiat, Toyota, are sub capota un motor V6 3.0l 24V 350 CP dezvoltat de Alianţa Renault-Nissan, dispune de o cutie de viteze de 6 rapoarte, amortizoare modificate, 4 roţi motrice şi este echipat cu un diferenţial autoblocant cu alunecare limitată. Dacia Duster Ice este rezultatul colaborării dintre Renault Sport Technologie şi Tork Engineering.

  http://www.informatiiauto.ro/alain-p....ro%29&safe=on
  Ca trece tineretea, nu-i mare paguba...
  Problema e ca trece si batranetea...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top