Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    just for fun... Teacher
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Wolverhampton, UK
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default sacadare pe DM500s

    am 2 DM-uri si de cand le-am luat am observat ca daca oricare ramane mult timp pe un post tv (ore), se desincronizeaza sunetul de imagine, iar imaginea are o usoara sacadare, se agata.. o mutare pe un alt canal rezolva problema pe moment dar revine de fiecare data cand sta mai mult..

    pana acum am tot facut mutarea canalului pentru a-l face sa-si revina, dar fenomenul devine deranjant.. se poate face ceva?

    imaginea pe care o am e gemini 4.7.. e a sa fie de vina?
    Last edited by Luke_MS; 10th November 2010 at 14:48.

  2. #2
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,838
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Luke_MS View Post
    am 2 DM-uri si de cand le-am luat am observat ca daca oricare ramane mult timp pe un post tv (ore), se desincronizeaza sunetul de imagine, iar imaginea are o usoara sacadare, se agata.. o mutare pe un alt canal rezolva problema pe moment dar revine de fiecare data cand sta mai mult..

    pana acum am tot facut mutarea canalului pentru a-l face sa-si revina, dar fenomenul devine deranjant.. se poate face ceva?

    Era o setare ceva de genul enable fast zapping aia tre sa o debifezi, asta daca imi aduc bine aminte...


  3. #3
    just for fun... Teacher
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Wolverhampton, UK
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am intrat de la distanta prin enigma web pe telecomanda.. nu stii mai exact la ce setari am optiunea aia?.. ar merge mai rapid.. mersi!


    am gasit.. e bifata
    Last edited by Luke_MS; 10th November 2010 at 14:53.

  4. #4
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,838
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Luke_MS View Post
    am intrat de la distanta prin enigma web pe telecomanda.. nu stii mai exact la ce setari am optiunea aia?.. ar merge mai rapid.. mersi!


    am gasit.. e bifata
    debifeaz-o


  5. #5
    just for fun... Teacher
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Wolverhampton, UK
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mersi deocamdata, verific cand ajung acasa daca e in regula!.. mai si cat m-a sacait chestiuta asta....

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Mures
    Posts
    552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema asta ma omoara si pe mine. Zimi te rog unde e setarea aia.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nuj daca asta e rezolvarea dar setarea se face asa: menu/setup/expert setup/ enable fast zapping

  8. #8
    just for fun... Teacher
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Wolverhampton, UK
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by picieri View Post
    Problema asta ma omoara si pe mine. Zimi te rog unde e setarea aia.
    pare ca merge .. nu am mai observat sacadari .. mersi stailus

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Mures
    Posts
    552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi, mersi, se pare ca e ok. Era deranjanta decalarea si sacadarea aia.

  10. #10
    ˇsoy madridista! Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Regatul Unit
    Posts
    941
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sscssc View Post
    nuj daca asta e rezolvarea dar setarea se face asa: menu/setup/expert setup/ enable fast zapping
    la mine nu pot sa pun pe disable
    "Blind faith is just as dangerous as none at all."

    "Lumea este condusa de cu totul alte persoane decat cele pe care le vad neinitiatii" - Benjamin Disraeli

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top