Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    cimpia turzii
    Posts
    324

    Default Problema telecomanda 500 hd

    nu mai vrea sa raspunda la telecomanda ,pot comunica cu el doar prin web interface mentionez ca ledul de la tasta dream functioneaza .ce-i de facut?ms
    VU+DUO2

  2. #2
    Super Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,521

    Default

    apasa intii butonul dream de pe telecomanda,daca nu merge schimba bateriile/
    bafta
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  3. #3
    Banned Mentor
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Unknown
    Posts
    819

    Default

    Mana care nu stie sa scrie da vina pe creion.
    Trimite-l la garantie in Alaska!
    Ti-l retrimitem in vreo 2 ani, pana atunci gasesti timp sa-i citesti macar instructiunile de folosire.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    cimpia turzii
    Posts
    324

    Default

    @polly75 nu ai putea sa te abtii de la remarci inutile eu credeam ca aici e un forum sau e pt specialisti in dream si apropo ALASKA mea e pe la GALATI cred ca in 4 zile face tur retur.
    VU+DUO2

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,147

    Default

    Quote Originally Posted by polly75 View Post
    Mana care nu stie sa scrie da vina pe creion.
    Trimite-l la garantie in Alaska!
    Ti-l retrimitem in vreo 2 ani, pana atunci gasesti timp sa-i citesti macar instructiunile de folosire.
    Poate @tjd1971te depaseste in alte lucrururi. Nu e nevoie sa fi condescendent.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    cimpia turzii
    Posts
    324

    Default

    A revenit la aceeasi problema nu vrea telecomanda numai webcontrol imi vine sa-l tai cu flexu
    VU+DUO2

  7. #7
    Super Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,521

    Default

    amanunte nu ai si tu?
    ce ai facut de azi dimineata?/a fost busita telecomanda s-a spart ,zi ceva de care sa ne legam si noi ca asa hodoronc=nu se strica ea
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    cimpia turzii
    Posts
    324

    Default

    dupa ce am pus postul am lucrat cu el vreo jumatate de ora cu webcontrol dupa care a pornit si telecomanda pe la ora 3 l-am pus in stand by si cind sa il pornesc nu a mai vrut sa lucreze cu telecomanda .am dat restart dar nu vrea ledul dream pilpie ,l-am cumparat doar o saptamina telecomanda nu am scapat-o jos
    Last edited by tjd1971; 6th November 2010 at 20:05.
    VU+DUO2

  9. #9
    Super Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,521

    Default

    ia schimba bateriile la telecomanda,apoi zici cum e!
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    cimpia turzii
    Posts
    324

    Default

    am schimbat bateriile si tot nu vrea ,am acumulatori
    VU+DUO2

  11. #11
    Super Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,521

    Default

    naspa,daca e in garantie inapoi la ei,daca nu un electronist meserias poate o repara
    bafta
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    cimpia turzii
    Posts
    324

    Default

    pai l-am luat de o saptamina nici nu am apucat sa- l descoper total .eu am gemini 5.1.0 ar avea de a face ceva ?
    VU+DUO2

  13. #13
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318

    Default

    Quote Originally Posted by tjd1971 View Post
    pai l-am luat de o saptamina nici nu am apucat sa- l descoper total .eu am gemini 5.1.0 ar avea de a face ceva ?
    Nu cumva ai imagine si in flash si pe stick....si sant diferite o.e 1.5 si 1.6?

  14. #14
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    82.7° N 114.4° W
    Posts
    1,021

    Default

    Daca schimbi canalul din telecomanda si astepti 1-2 minute il schimba?

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    cimpia turzii
    Posts
    324

    Default

    Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    Nu cumva ai imagine si in flash si pe stick....si sant diferite o.e 1.5 si 1.6?
    am gemini 5.1.0 doar in flash
    VU+DUO2

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top