Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    375

    Default Probleme card focus

    De ieri am ceva probleme cu cardul Focus care mergea f.bine pe un Dream. Ieri,insa nu mai deschidea nimic.Am sunat in centrala si m-au asigurat in ceea ce priveste cartela ca este activa si ca ii mia dau o activare .Apoi dupa cateva dupa ceva timp sau deschis cateva programe (antenele 1,2,3, acasa ,discovery,realitatea,Tvr info ,tvr3,)dar nu se deschid tv1 sau 2. protv ,b1.axn ,eurosport 1 sau 2 ,sport.ro sau sport1 . Aveti idee ce as putea face sau care e cauza?

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,473

    Default

    nu ai facut bine update-ul. incearca sa il faci in receptorul original, daca il mai ai.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    375

    Default card

    Quote Originally Posted by scary View Post
    nu ai facut bine update-ul. incearca sa il faci in receptorul original, daca il mai ai.
    Din pacate nu il mai am. Ce pot face?

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,473

    Default

    vezi ca s-a mai discutat pe aici despre update la cardul focus... de fapt, in fiecare luna se discuta.... cauta si sigur vei gasi o multime de subiecte pe tema asta

    bafta.

  5. #5
    Junior Member Master
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Arges
    Posts
    78

    Default

    incearca sa faci update la cartela cu scam3.58 . la mine asa isi face subscriptia corect.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    375

    Default card focus

    Am activat pentru 1 luna pachetul total, care la inceput nu a vrut sa se activeze in totalitate (doar anumtie canale) ,cartela fiind pe un Dream 5oo. Am schimbat cartela pe un Echolite 791,iar cartela s-a activat mai putin canalele Darinng Tv si Hustler Tv ,care nu merg pe nici pe Dream nici pe Echolite. Ce s-ar putea face? Ma mira ca nu se pot deschide mai ales pe Echolite. Softul actual este 3.79. Inca o intrebare ,cu acest soft si cu key actuale puse prin usb se pot deschide francezii si bulgarii sau trebuie pus 3.80?

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    429

    Default

    Instaleaza un scam pe box si lasa-l 10-15 minute pe TVR1, va face update.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    375

    Default card

    Quote Originally Posted by Z0ltan View Post
    Instaleaza un scam pe box si lasa-l 10-15 minute pe TVR1, va face update.
    Problema este ca nu mai am decat un receiver echolite 791. Culmea e ca se vad toate inclusiv Telesport din acelasi pachet. L-am lasat pe tv1 12 ore si nimic.Ce pot face?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top