Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
 1. #1
  Senior Member Expert
  Join Date
  Aug 2004
  Location
  United States of Terra
  Posts
  1,098
  Posts Thanks / Likes

  Default Romtelecom a introdus servicii de comunicare unificata...

  Romtelecom a introdus din aceasta luna servicii de comunicare unificata de tip "cloud computing" la preturi care incep de la 2,5 euro pe luna pe cont de utilizator, prin care sustine ca firmele isi pot reduce cheltuielile cu pana la 40%. Solutia, bazata pe o platforma Microsoft operata de compania Central Europe on Demand, integreaza si ofera angajatilor acces simultan la o multitudine de servicii precum e-mail, mesagerie instant de pe terminale fixe sau mobile, conferinte audio, video si web sau editarea unor documente.

  "Implementarea acestui gen de servicii 'in house' e costisitoare si pana acum si-au putut-o permite doar firmele mari, cu mii de angajati si bugete IT de ordinul a zeci sau sute de mii de euro. Romtelecom ofera acum si companiilor de marime mica si medie, cu pana la 100 de angajati, accesul la acest gen de servicii pe un model SaaS (Software as a Service) si la preturi accesibile", a declarat George Makowski, director executiv comercial, segment business, Romtelecom.

  Acesta a mai precizat ca inainte de lansarea acestui serviciu s-a efectuat "o cercetare de piata care a demonstrat ca toti clientii nostrii (n.r companii) ar putea sa-si reduca costurile cu pana la 40%. Vor putea sa-si reduca cheltuielile legate de calatorii, de telecomunicatii si cel mai mult sa-si sporeasca productivitatea".

  Accesul la noul serviciu, lansat sub brandul MyOffice, se poate face prin orice fel de echipament (calculator, laptop, telefon mobil) si peste orice fel de conexiune Internet (fixa sau mobila). Servicul are doua variante de abonamente, la preturi de 2,5 euro pe luna/pe cont de utilizator si respectiv 8/euro pe luna de utilizator si nu sunt necesare investitii in echipamente sau licente software, in intretinere si operare, platindu-se doar acest tarif lunar. Perioada contractuala se negociaza. Detalii despre acest serviciu aici.

  Romtelecom a raportat o pierdere operationala de 41,5 milioane euro in al doilea trimestru al acestui an, comparativ cu o pierdere operationala de 1,5 milioane euro in acelasi trimestru din 2009, pe fondul cresterii costurilor cu pachetele compensatorii in cazul disponibilizarilor voluntare, dar si a scaderii veniturilor, conform datelor grupului elen OTE. Pe de alta parte, operatorul a inregistrat cresteri in privinta numarului total de unitati generatoare de venit (abonamente), precum si pe segmentele de televiziune si internet.

  Sursa : http://economie.hotnews.ro/stiri-tel...utilizator.htm
  http://www.youtube.com/watch?v=92QzUojy0bM / Richard Marx - Right Here Waiting. / ,,Cel care nu a escaladat un munte, nu cunoaste inaltimea..cerului !'' / Radio Jemne Melodie, Radio Country, Radio Istok Bor, Vlajna Radio, Radio Valea Moravei, Kiss Plus Radio, Radio Energy, Magic FM, Star FM. / ,,Iubirea este unicul sport care nu moare cand se stinge lumina, dimpotriva ...se intensifica!'' / ,,Daca ai sufletul mare, multi..ti-l calca in picioare... ! ''/ http://www.youtube.com/watch?v=LIgrLTZwjos / ENDLESS LOVE .. Mariah Carey & Luther Vandros / ,,Frumusetea sufletului se masoara-n calitatea faptelor nu in cantitatea ...vorbelor !'' / ,,Romania, nu e
  doar pamantul pe care pasim ci si cerul de deasupra noastra.'' / ,,Bunul Dumnezeu nu ne cere sa reusim ci vrea doar sa incercam din tot sufletul.'' Maica Tereza de Calcutta. / ,,Cand viata e blanda cu noi, nu trebuie sa ne intrebam...de ce...'' / http://www.jemnemelodie.sk/ / ,,Mergi inainte iar daca acel ceva sau cineva pe care-l cauti, nu exista inca fii convins(a) ca Bunul Dumnezeu il va crea intradins pentru a-ti rasplati indrazneala !'' / http://www.shoutcast.com/radio/Vlaska.

 2. #2
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Oct 2007
  Location
  hargitai fenyves erdo :)
  Posts
  226
  Posts Thanks / Likes

  Unhappy

  intradevar romtelecomul lanseaza noi servicii,dar numai pt unii.situatia e grava in mediul rural unde in majoritatea potentialilori noi abonati nu pot sa aiba acces nici la o simpla linie de telefon fix cu internet.ce sa mai vorbim de noiile servicii? e rusinos ca compania nationala de telecomunicatii ca romtelecomul inca in anul 2010 se afla la o asemenea nivel de dezvoltare al retelei.ps cei care au linii fixe majoritatea o au de pe vremea lui raposatu'

 3. #3
  Senior Member Expert
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  May 2003
  Location
  Undeva in Muntii Alpi....
  Posts
  1,230
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Un GUNOI DE COMPANIE, acesti securisti de la romtelecom care ar face orice sa talhareasca clientul si sa isi spele si imaginea . Mie personal mie scarba de ei pentru ca de la luna la luna incep sa isi arate fata adevarata si limitele .

  Toate cele bune !
  @Serpiko

  Anunturi AUTO site de anunturi auto gratuite

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top