Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Faithful Member Expert
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    casa cu flori, strada sperantei, la etaj...
    Posts
    1,414

    Default Enable/disable dvbapi

    Salutare
    Stie cineva cum sau daca se poate schimba dvbapi din enable in disable direct din dreambox? Asta in cazul in care este rulata combinatia cccam/oscam.
    Sau daca se pot edita fisierele(cccam.cfg, oscam.conf etc) direct din dreambox, eventual via file browser sau altfel.

    Multam fain
    Vu+ Ultimo4k / Vu+ Solo2
    Emme Esse 1.25m (Thor) / Triax TDS110 (Eutelsat 9B) / Gibertini OP100 (multifeed 36E-39E-42E) / Triax TDS110 (multifeed 13E-16E-19E-23E) / no name-Boom 90cm (Hispasat 30W) / Emme Esse 1.15m + HH Amiko DM3800 (45W-90E)
    Telekom HD / Focussat / HD+ / Tivusat / Freesat Ro / MTVA / Digi Satelit / UPC Cablu

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,542

    Default

    Quote Originally Posted by popamare View Post
    Salutare
    Stie cineva cum sau daca se poate schimba dvbapi din enable in disable direct din dreambox? Asta in cazul in care este rulata combinatia cccam/oscam.
    Sau daca se pot edita fisierele(cccam.cfg, oscam.conf etc) direct din dreambox, eventual via file browser sau altfel.

    Multam fain
    BluePanel, Gemini-Server => Plugins => Tuxcom 1.16 si editezi ce doresti.

  3. #3
    Faithful Member Expert
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    casa cu flori, strada sperantei, la etaj...
    Posts
    1,414

    Default

    Da, merge! Multam Ovidiu
    Vu+ Ultimo4k / Vu+ Solo2
    Emme Esse 1.25m (Thor) / Triax TDS110 (Eutelsat 9B) / Gibertini OP100 (multifeed 36E-39E-42E) / Triax TDS110 (multifeed 13E-16E-19E-23E) / no name-Boom 90cm (Hispasat 30W) / Emme Esse 1.15m + HH Amiko DM3800 (45W-90E)
    Telekom HD / Focussat / HD+ / Tivusat / Freesat Ro / MTVA / Digi Satelit / UPC Cablu

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    687

    Default

    ma lamureste si pe mine cineva va rog care e treaba cu
    dvbapi enabled = 0 sau 1 ?
    deci daca rulez doar oscam se pune dvbapi pe 1, iar daca rulez oscam&cccam se pune dvbapi pe 0 ?

    si inca o intrebare. daca rulez oscam&cccam, si dau o linie C la un peer, atunci se leaga la cccam, iar daca ii dau o linie N atunci se leaga direct la oscam, e corect ?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    486

    Arrow C si N

    Quote Originally Posted by rocky7 View Post
    si inca o intrebare. daca rulez oscam&cccam, si dau o linie C la un peer, atunci se leaga la cccam, iar daca ii dau o linie N atunci se leaga direct la oscam, e corect ?
    Da, este corect:

    Dai linie C din cccam->se leaga direct la cccam.
    Dai linie N din oscam->se leaga direct la oscam.
    Antena 1.9 Al cu actuator.
    T90 -> 8 LNB Twin
    Restu',sincer, nu conteaza !
    http://img23.imageshack.us/img23/1909/myserverx.jpg
    OSCAM-ul va distruge SHARING-ul

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,542

    Default

    Quote Originally Posted by rocky7 View Post
    ma lamureste si pe mine cineva va rog care e treaba cu
    dvbapi enabled = 0 sau 1 ?
    deci daca rulez doar oscam se pune dvbapi pe 1, iar daca rulez oscam&cccam se pune dvbapi pe 0 ?

    si inca o intrebare. daca rulez oscam&cccam, si dau o linie C la un peer, atunci se leaga la cccam, iar daca ii dau o linie N atunci se leaga direct la oscam, e corect ?
    DVB API = decodare directa
    1 = activ
    0 = inactiv
    Linii N poti da doar din oscam.
    Linii C poti da si din oscam si din cccam.
    Daca se foloseste impreuna oscam + cccam, oscam se foloseste dvbapi=0 decodarea efectiva facandu-se de catre cccam.
    Daca insa se foloseste oscam + cccam si vrei sa vezi tvr hd (tvr 1,2,hd) atunci se pune DVB API : -1 (in cccam.cfg - DVB API : -1 = cccam in mod server) si in oscam DVBAPI = 1.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    485

    Default tvr hd

    Lamuriti-ma si pe mine, ca incep sa nu inteleg.
    1.Merge TVR HD in share cu combinatia oscam+cccam?
    2.Sau sa cer de la persoana care are TVR HD o linie N, si sa bag direct in oscam?
    Oscam-cccam e combinatia folosita de mine.
    Last edited by zottya; 21st October 2010 at 14:43.

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    555

    Default

    Pai....ai raspunsul perfect doar....cu o postare mai sus!

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    485

    Default

    Quote Originally Posted by parpaneata View Post
    Pai....ai raspunsul perfect doar....cu o postare mai sus!
    Multam.Dar ce bine e ca am inteles din raspunsul tau.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top