Vreau sa facem o baza de date cu coduri detelevizoare care au incorporat DVB-T mpeg-4

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Vreau sa facem o baza de date cu coduri detelevizoare care au incorporat DVB-T mpeg-4

  RUGAMINTE CATRE TOTI FORUMISTI RDI

  Vreau sa facem o lista de televizoare care au tuner incorporat DVB-T mpeg-4 pentru receptie HD terestru pentru a exista o baza de date pentru toti cei care vor sa-si cumpere un televizor FULL HD si sa poata viziona Pro TV.

  Doresc ca cei care posteaza sa treaca doar codul aparatelor care au fost verificate sau din documentatie se intelege clar acest lucru.

  Va rog insistent sa demaram acest proiect pentru ca o groaza de cetateni au luat teapa cumparand diverse televizoare SAMSUNG , PANASONIC , HITACHI , PHILIPS , SONY si au fost mintiti de vanzatorii de la diverse magazine ( in general cu pretentii ) ca permit receptie HD in digital terestru.
  In general in documentatiile aparatelor nu se specifica in clar ca sunt compatibile mpeg-4 ci sunt doar vagi descrieri cum ca pot receptiona si DVB-T adica doar mpeg-2 !

  #2
  Interesanta propunere, dar cu siguranta pot spune posesorii de LCD-uri si PDP-uri daca modelele lor sunt compatibile MPEG4 doar din teste. Ori, pe ce sa testez, ca noi n-avem decat ProTV HD, iar asta e numai in Bucuresti. Iar eu spre exemplu sunt langa Timisoara.
  Oricum nu cred sa fie multe modele care stiu MPEG4 si decat sa iau un ciur de TV doar ca are mpeg4 ... mai bine iau inca un receptor DVB-T separat.
  Daca imi dai o sugestie pe ce as putea testa in zona mea, testez.
  Chestia cu mintitul la magazine e general valabila si apare dintr-un singur motiv: prostia si necunoasterea celor care sunt angajati in magazinele respective. Mai bine nu intrebi nimic, pe mine ma umfla rasul cand intru prin magazine si vad potentiali cumparatori ascultand cu atentie sfaturile unor angajati ... deosebit de competenti.

  Comment


   #3
   Vreau sa facem acest lucru pentru informarea tuturor celor interesati.

   Este adevarat ca momentan emit doar in Bucuresti dar sunt semnale ca Pro TV-ul vrea sa-si extinda emisia HD in mai multe orase.

   Foarte multi posesori de "televizoare cu fite" mi-au cerut antene pentru ele fiind convinsi ca aparatele permit receptie mpeg-4 si in final s-a dovedit a fi o mare minciuna.Si aici ma refer la televizoare de 15000 - 25000 Ron care sunt FULL HD.
   In general clientii nu mai vor si o cutie langa televizor , prefera sa dea un ban pentru tot.

   In prospectele multor aparate ( ma refer la manualul original si nu traducerea ) nu este defint foarte clar daca aparatul permite receptie mpeg-4 ci este doar vag prezentat ca are si DVB-T incorporat.

   In acest moment singurele modele pe care le stiu ca avand receptie mpeg-4 sunt de la SONY :
   KDL-40W3000
   KDL-46W3000
   KDL-40X3500
   KDL-46X3500
   KDL-52X3500
   KDL-72X3500

   Comment


    #4
    Am incercat si eu sa vad din fisele de prezentare care sint TV-urile cu DVB-T HD ...nici o sansa ! nici macar la modelele mentionate de tine !

    Comment


     #5
     Vezi la :
     http://pdf.crse.com/manuals/3219140112.pdf
     pagina 46 rand 2 ( TV System ) si rand 3 ( Colour/Video System ).

     Modele indicate sunt confirmate de cei de la Sony.Pe unul dintre ele l-am vazut mergand la
     Hifi-Arena in noiembrie anul trecut.

     Comment


      #6
      Curata ancheta politista ! ... sint de o discretie ... nemaipomenita ! numai deductiv rezulta ca s-ar putea ca DVB-T sa fie H264 ! bravo lor !
      Eu nu m-am uitat chiar in cartea tehnica ci doar in sumarul de caracteristici prezent pe net la diferite magazine virtuale.

      Comment


       #7
       Confirm ca X3500 de la Sony stie..

       Comment


        #8
        Si eu confirm ca seria X3500 functioneaza pe PRO TV HD !...

        Comment


         #9
         Propunere......

         Salut la toata lume si felicit aceast topic cu creerea unei baze de tv-lcd cu tuner dvb-t hd.
         Numai ca se pune un mare semn de intrebare vis-a-vis de cati dintre membri acestui forum (printre care ma numar si eu) isi pot cumpara unul din modelele care sant la ora actuala cu aceasta facilitate, personal si eu fiind ineresat pt. viitorul apropiat de asa ceva numai ca.....
         Asa ca as propune ca pe langa aceste modele de tv-lcd-uri (care cand ma uit la diagonala si firma ma gandesc ca fara cel putin 4000-5000roni nu poti avea asa ceva) sa se posteze si alte tipuri de "cutii" (legat de afirmatia facuta de domnul "Antecu" referitoare la clientii care prefera totul intr-unul nu stiu daca sant 5% cu posibilitatii materiale), receptoare dvb-t cu hdtv sau tunere hdtv (vezi "Sagemul" de la Domo).
         Asa exista cel putin posibilitatea informari vis-a-vis de fenomenul dvb-t hd atat teoretic cat si practic cu referire la comertul nostru si sa ne auzim numai de bine la toata lumea.

         Comment


          #10
          sony 40w3000 am vazut ca stie si dvb-c pot sa il folosesc si cu antena parabolica , are modul si pentru cartela , rog pe cineva sa imi spuna si mie ca vreau sa imi cumpar unul si as vrea sa il folosesc direct la parabolica

          Comment


           #11
           si nu exista vreun televizor destept care sa stie detoate ca as vrea sa nu mai folosesc calculatorul pentru parabola si eventual fara receptor fara altceva

           Comment


            #12
            si nu exista vreun televizor destept care sa stie detoate ca as vrea sa nu mai folosesc calculatorul pentru parabola si eventual fara receptor fara altceva

            Comment


             #13
             Originally posted by popescu-pope View Post
             si nu exista vreun televizor destept care sa stie detoate ca as vrea sa nu mai folosesc calculatorul pentru parabola si eventual fara receptor fara altceva

             TechnicSat face televizoare cu receptor de satelit incorporat vezi pe situl lor.
             SS2 prima iubire,
             Kathy a doua iubire + parabolă 1,4 cu motor + Samsung 40M8
             Mai nou UPC cablu digital maxim + 11 HD
             http://www.amway.ro/

             Comment


              #14
              Originally posted by tedugoromania View Post
              TechnicSat face televizoare cu receptor de satelit incorporat vezi pe situl lor.
              http://www.technisat.de/index3016.html?nav=LCD,de,74-44

              Comment


               #15
               Salut si vezi pe: www.teledigital.ro de la noi ca are pret de pornire de la 12xx euro fara tva cel de 32".
               Da la ce stie sa faca eu zic ca se merita si poate cei de la "Technicsat" vor scoate un upgrade sau un model cu posibilitatea de a receptiona si "DBV-S2", daca nu ma insel modelele actuale nu stiu decat "DVB-S".

               Comment               Working...
               X