PCHOME.RO

Collapse

Aventuri cu Humax CI5100

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Aventuri cu Humax CI5100

  CI 5100 este un receptor clasic , daca vreti un model de referinta , merge excelent, tunner de buna calitate , un soft perfect functional !
  Aici se aplica zicala "mai binele ... este dusmanul binelui" !
  Ca tot omul curios , am descoperit pe site-ul oficial www.humaxdigital.com la , sectiunea support-download , o noua versiune de soft 5100-T1 si 5100-T2 versiuni cu loadere diferite diferentiate prin echiparea cu mai multa memoria a unor serii ale celebrului receptor.
  Am instalat versiunea H2.11-HC110603-16 (loader-firmware) ... folosind programul WDN40+ ( oficial ) ... softul s-a incarcat ... noutatile ... putine si neinteresante ... categoria "floricele" .... in schimb curiosul va avea drept premiu ... proasta functionare la CI cu Matrix Revolution !
  Manifestarea este deranjanta ... decodorul se recunoaste rapid dar comuta greu sau de loc intre sisteme de criptare .... caz de final trist !
  Revenirea de la aceasta versiune la ceea veche din 2002 s-a dovedit o adevarata aventura ... loaderul exclude update-ul cu altceva decat o versiune compatibila cu System-ID ul Humax ! PRACTIC NU MAI ESTE CALE DE INTOARCERE ! totusi exista fisiere care permit revenirea la ID-ul original ... dupa care ... se scrie vechiul loader H2.08 si vechiul firmware HCI1.05.02 ( 15 mar 2002 ) .... cu conditia sa le gasiti !
  Daca veti avea aceasta problema ... va ajuta tata Mischou !


Working...
X