PCHOME.RO

Collapse

SRT4355Ev reinstalare patch

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  SRT4355Ev reinstalare patch

  Salut
  Aveti idee daca si cum se poate repune patch-ul pe STR 4355E dupa firmware upgrade (avea deja instalat patch-ul)? Am facut un upgrade de firmware cu versiunea 1.3 (dk-sat). Am pus inapoi si versiunea 1.2 de firmaware dar dupa fiecare instalare de fw programul de patch nu mai reuseste sa comunice cu rec.
  Altfel el merge in regula...dar fara patch.

  THNX

  #2
  Ce spui tu ...

  Ce spui tu nu prea are logica decat daca s-a instalat o defectiune de cablu, interfata seriala sau soft ! oricum patchul nu prea mai decodeaza mare lucru ... un pic de ****** si un pic de via !

  Comment


   #3
   Asa e... e cam fara logica. Problema este ca pot sa pun orice firmware pe el si sa-l fac sa mearga. Atunci cind vreau sa pun si patch-ul tot ce face este sa faca un download de 11K dupa care ramine in "Waiting for STB response" (sau cam asa ceva, nu am acum in fata exact ce scrie). In mod normal, la prima instalare a inceput sa trimita fisierul .sdf si a mers in regula.
   Acum se pare ca dupa ce se trimite primul fisier (sa ce o fi) de 11K receptorul se blocheaza....

   Stiu ca nu decodeaza ceva valoros... dar totusi mai e ceva...

   Multumesc pentru raspuns.

   Comment


    #4
    Se rezolva cu BIN-ul "strong4125_TPS_sky italia.bin" (...pus pe 4355EVO). L-am gasit in arhiva de la www.ntire2004.home.ro. Se pot pune din nou key-le din telecomanda sau folosind KeyMaker.

    Comment    Working...
    X