Patch pt recever botech ???

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Patch pt recever botech ???

  Va rog am un recever botech CA 9000CI l-am luat cu un patch care acum a cam ...expirat cu toate ca am mai introdus manual key-ile tps-ul cabo si multe altele nu mai merg . Pe ss2 e ok cu s2emu si merg. Daca ma poate ajuta cineva cu informatii si daca receverul meu e bun cat de cat sau e cam tzeapa multumesc mult si cu ce recever dupa piata de la noi l-as putea compara.

  Am gasit aici http://www.files-sat.com/Categories.php?id=85 patch nou dar cum il folosesc ? cablu nul-modem fac rost dar cum se pune in recever... cu ce program


  Plz ajutati un incepator nestiutor ......
  ss2 + botech 2CI

  #2
  Re: Patch pt recever botech ?

  Chiar nimeni nu stie ? ..
  ss2 + botech 2CI

  Comment


   #3
   Ca deobicei...

   Evident este asa cum ai presupus ! un cablu null modem si programul de interfata ! Uzual ... cu STB-PC conectate prin null-modem , receptorul pornit , se incarca fisierul .BIN si se zice ... download ! Unele receptoare ... pornesc acest proces prin punerea sub tensiune cu tasat CH-DWN sau CH-UP apasata ( strong seria 6xxx)

   Noroc !

   Comment


    #4
    multumesc

    Mi-am confectionat un cablu null-modem si dupa lungi cautari am gasit si un program pt botech intradevar am incarcat bin-ul si am trimis spre recever cu el deschis am uitat sa-l inchid a aparut pe afisajul receverului download si am asteptat ...... pana cand s-a aprins pe canal 1.Totul este ok merge multivision , polsat , cabo si ce m-a mirat face uplad de code pe langa nagra si pe viaccess nu am mai auzit pana acum dar e superrr . Inca o data iti multumesc pt informatii .
    ss2 + botech 2CI

    Comment    Working...
    X