PCHOME.RO

Collapse

Strong 6155 - Patch

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Strong 6155 - Patch

  Salutare tuturor...

  uitati cum sta treaba...am si eu un astfel de reciever: Strong SRT 6155. Mi se pare destul de ok si e si stabil si merge ff frumos mai ales cu noul update pe care l-am facut curand de pe satelit.

  Problema era daca exista cumva pt el un patch pt a decoda ceva de genul Nagra, Via1, Seca1, cum este pt seria 41xx (4125, 4155).

  Eu cel putin unul caut cam de multisor dar nu am reusit sa gasesc nimic despre acest reciever si mai ales ceva pt seria 61xx. E oare prea noua seria asta, si nu a fost destul timp pt dezvolare? Astept un raspuns de la voi. Si poate si cateva impresii despre acest reciever.

  Merci mult.
  BV (RO)

  #2
  srt 6155

  Salut! i-am montat cuiva un 6155 si a mers fara probleme. e bun pt. ca are 600 mA curent alimentare LNB, ceea ce e foarte bine pentru comanda unei monturi H-H. cand s-a schimbat Prima la 62 est si i-am mai adaugat intel 902-ul a "uitat" unde este Astra 19, am adus inapoi astra, a pierdut Thor-ul, dar dupa o schimbare de soft si-a revanit (era bun si un Factory Reset) Apropo de pach -cred ca a trecut prea putin timp de la aparitia sa pe piata ca sa apara unul si cand va aparea probabil nu o sa mai fie programe codate in sisteme cu 1 in coada.Dar cine stie? Bafta!
  sigpic
  „Un popor este înconjurul pe care îl face natura pentru a ajunge la şase, şapte oameni mari. Şi pentru a-i ocoli apoi” (Friedrich Nietzsche).  .

  Comment  Working...
  X