PCHOME.RO

Collapse

Humax 5100

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Humax 5100

  Buna baieti, am un Humax 5100 , am dat cautare pe forum dar nu am reusit sa ma lamuresc vreau sa pun alt firmaware pe el, mentionez ca acum are cel oficial pe el, dar nu stiu cum sa fac, am gasit numai pentru 5400, ..ma intereseaza pt Sky it. multumiri anticipate.

  #2
  vezi aici

  http://tuxonhumax.berlios.de/public/index.html

  salute

  Comment


   #3
   cum se poate schimba system id? multzumesc de raspuns.

   Comment


    #4
    Re: Humax 5100

    Originally posted by nicusopterean
    ...ma intereseaza pt Sky It.
    Ce vrei tu nu se poate. Pentru Humax 5100 nu exista patch (eventual alte variante de firmware, dar nu poti decoda nimic). Iti trebuie un CAM (Matrix, Dragon, XCAM, samd.)

    Comment


     #5
     Si mai este ceva ...

     Lasa pe el versiunea originala ... noua versiune are ciudatenii in relatia cu un CAM Matrix ... Se poate schimba ID-ul dar ... revenirea s-ar putea dovedi o performanta ! eu zic sa-l lasi asa ca merge perfect si asculta-l pe Kroky ... cumpara-ti un CAM Matrix care face cam 50euro si un programator CAS2 tot cam 50 euro si vei avea o platforma excelenta care se poate intretine soft atit timp cat interesul pentru Matrix va exista ... si cum sint zeci de mii de astfel de CAM-uri pe piata ... eu zic ca va trai !

     Comment


      #6
      baieti, multzumesc mult pentru raspunsurile promte. cred c-am sa-mi iau un cas pentru magic si o s-al transform in MR. mersi mult.

      Comment


       #7
       E cea mai buna solutie. Iar daca mai poti astepta putin, ia-ti CAS3 ca are si programator de carduri (cost orientativ cam la 100€).

       Comment


        #8
        Originally posted by Kroky
        E cea mai buna solutie. Iar daca mai poti astepta putin, ia-ti CAS3 ca are si programator de carduri (cost orientativ cam la 100).
        Mai putin chiar, 89 euro CAS 3, chiar de la sursa: http://www.cellularcenter.it/2002/ing/index.jsp
        ROMANIA ... te pup !

        Comment        Working...
        X