PCHOME.RO

Collapse

cred ca nu supar pe nimeni!

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 0 (0 members and 0 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  cred ca nu supar pe nimeni!

  am incercat sa gasesc un topic despre humax fara nici un rezultat as vrea daca se poate din cei bine informati si stiutori daca se poate inca o data pune un link sau se poate face o descriere cum se poate pune un soft nou pe humax 5400 si de ce programe ai nevoie precum daca se poate si o descriere cum se face !nu de alt ceva dar nu vreau sa pateasca humi-ul meu ceva multumesc!olanda!

  #2
  Humaxul ce soft are acum pe el inca ala original ...daca da va trebui sa-l patchuiesti o metoda pe care probabil muilti dintre noi au uitat-o defapt in ziua de azi cumperi humaxul direct pachuit !

  Daca humaxul e deja pachuit atunci trebuie sa-i incarci acest fisier :
  http://www.gozosat.com/forum/showthr...&threadid=1371
  cu aces program
  http://www.humaxdigital.com/HCSA/download/WDN4OAK+.zip

  settings gasesti aici: www.humaxsettings.nl tot acolo gasesti si programe pt a incarca aceste settings la alegere

  aici: http://www.********.com/uploadshow.php?id=11 gasesti fisierul key.bin pe care trebuie sa-l introduci in hummy cu acest program:
  http://www.gozosat.com/forum/showthr...&threadid=1345

  daca ai neclaritati intreaba !

  Comment


   #3
   olanda

   al meu este patch-uit deci am sa fac primele miscari pe care le-ai trimis iti multumesc si anunt in continuare daca am resit!

   Comment


    #4
    olanda

    apropo miloo daca ii schim softul im sterge memoria pentru motor?

    Comment


     #5
     da merge ...eu de cateva ori am schimbat si softu am pus si settings noi si nu s-a intamplat sa am vreo surpriza pana cum

     Comment


      #6
      olanda

      tnx hai ca trec la treaba!

      Comment


       #7
       abciuga

       am incercat sa schimb softul dar nu reusesc am vorbit cu un tip si mi-a spus ca trebuie intii sa scot toate softurile care sint pe humax i-ar apoi unul cite unul din nou programate inclusiv tuxon 1.8 treba daca esdte asa ma cam depaseste! si tot tipul a zis intii trebuie sa controlez ce tip de humax am eu eu credeam daca ai 5400 merge programul oricum deci acum sint cam in ceata nu stiu cum sa ii bag noul soft pote are cineva idee? multumesc! :

       Comment


        #8
        Informativ,
        daca e nou si e 5400 Z poate sa ai surpriza sa fiie ne pachuit,atunci ai puso deoarece trebuie sa faci rost de niste componente(sunt doua si arata ca niste carbuni de creion care se pun in aparat si apoi poti scriie primul pach.)Am auzit asta,un prieten are asa ceva si mai face si el la cine nu a fost umblat in soft .Dupa ce a luat primul soft poti scoate ""carbunii"" afara si merge.Daca tu ai urmat pasii indicati de altii si ai facut corect si totusi nu ai avut vreun rezultat atunci nu te mai chinuii degeaba.Fara acele componente nu merge.Stiu ca au fost sau inca mai sunt de cumparat prin Germania cam 50 de euro pe amindoua.
        Doamne da sa nu fiie asa cum spun eu si sa ai doar vreo problema de cablu...

        Revin cu o completare,daca spui ca e pachuit atunci pune prima data ToH3.2_HoT1.2 cu PMC-ul si fara chei apoi poti pune HoT1.8 fara sa mai pui celelalte.Toate,in ordinea aparitilor nu au fost decit imbunatatiri pina s-a ajuns la 1.8,apoi pui si un PMC adecvat(mai recent) apoi scrii si cheile.

        Comment


         #9
         Mai intai ce loader ai? (versiunea de loader iti apare la pornirea aparatului) Daca e 2.08, e bine, se poate patchui fara probleme. De fapt, toata povestea relatata de [email protected] se refera la schimbarea loaderului cu ajutorul unui Z-board, pentru a-l face pe 5400Z sa accepte schimbarea de soft prin COM, ca si la Humax 5400.

         Comment


          #10
          abciuga

          eu am humax 5400 deci fara ""z"" si este pach-uit iar versiunea load-erului este 2.07 deci care program trebuie pus prima data pe el m-as bucura sa nu trebuie sa scot toate softurile ! dar cre program trebuie sa folosesc pentru a-l program?asta ramine un punct cheie pentru mine! cu respect !P.S.si care este ordinea puneri programului!
          oricum multumesc tuturor pentru interesul acordat!

          Comment


           #11
           2.07 e bun, poti sa mergi mai departe. Programul de bagat softul in el se numeste HU 1.5, iar softul ce trebuie bagat se numeste ToH3.2 HoT1.8
           Iti mai trebuie un null modem cable (adica mufe mama-mama, 9 pini, legati 2-3, 3-2, 5-5)

           Comment


            #12
            Rog pe nimeni sa nu se supere,mut postul la HUMAX!

            Comment


             #13
             abciuga

             for the best forum off all forums!TNX S-a rezolvat am reusit si asta datorita voua tuturor!OLANDA

             Comment             Working...
             X