PCHOME.RO

Collapse

PoorManCam+SS2+S**a2

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  PoorManCam+SS2+S**a2

  am citit aici http://scaistar.altervista.org/guide...er/decoder.htm despre posibilitatea folosirii SS2-ului cu un PMcam, interfata Phoenix si un card pentru decodarea sky....

  daca exista cineva printre voi care foloseste aceasta metoda rog sa dea citeva informatii...sau macar despre ce sisteme ar mai putea decoda si daca renteaza afacerea.

  respecte

  #2
  Personal nu folosesc dar am pus la un italian o interfata Phoenix si cu PMCam (versiunea veche care era doar pentru Carduri originale) si mergea bine, insa problema e ca nu se face reactualizarea cardului (nu stiu daca zic bine) pentru ca la 1 sau 2 luni tre sa o bage intr-un receiver ca sa ii prelungeasca valabilitatea. PMCam exista pentru Seca si pentru Nagra, inclusiv Nagra Aladin iar mai nou plginul p[entru seca sa modificat ca sa mearga si cu card-uri titanum.

  Ce ai citit tu io zic ca e 99% adevarat.....

  P.S. Nu se foloseste yankse pentru treaba asta.... deci yankse nu face nimic la combinatia PMCam + Phoenix + SmartCard

  Pentru alte sisteme/cartele sunt alte pluginuri gen PMCam (vezi pluginul pentru conax la care sau facut teste de sharing...) de pe o cartela Penta

  Comment


   #3
   sa inteleg ca in principiu cu PMCam as putea vedea tot ce se poate la ora asta cu un titanium ? (fara cartele originala)

   Comment


    #4
    Ai intzeles gresit. Cu PMCam poti vedea sistemele Seca si nagra + Nagra Aladin (atentie sunt 2 pluginuri diferite cel pentru seca si cel pentru nagra)..... in principiu cu cartele originale iar pentru seca cu titanium (poate gresesc eu... dar nu cred )

    Comment


     #5
     mersi,
     ...si cit ar costa afacerea, in proncipiu ?

     Comment


      #6
      vezi in sectiunea SHOP. Vindea tutu phoenix inteface + titanium la 100 USD

      Comment


       #7
       multumesc inca o data.

       Totusi nu foloseste nimeni configuratia asta ?

       Comment       Working...
       X