PCHOME.RO

Collapse

In curand

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  In curand

  Din cate am inteles se lucra intens la o noua versiune de Yankse (autorul si-a prins urechile cu cateva instructiuni din 9x de la S** I***y dar si tocmai pe cand nu mai era sperante o sursa anonima a scos ca la comanda sursa dezasamblata la titanium). Pe cand am rasuflat usurat, am aflat ca a aparut hexul si pt C+ NL (id 0077) tot pt titanium deci probabil ca si pt noi posesorii de SS vom avea cat de curand o zii istorica. Sa speram ca nu mai dureaza mult si ca asa cum S** I***y si C+ NL vor pica (chiar si partial) sa pice odata si Cyf*a asta (tot felul de zvonuri au fost si azi). Si am sa inchei ca in episoadele de la X-Files. Adevarul e printre noi.
  Sa auzim (in cazul nostru sa vedem) numai de bine.

  #2
  Cu totii ne dorim sa ai dreptate...si cat mai repede...
  Salut Prieteni!

  Comment


   #3
   parca ti-a iesit un porumbel din gura ati dai seama ca toata lumea vrea sa vada cat mai multe programe interesante :P

   Comment


    #4
    Daca, asa cum pare, ai o sursa de informatii mai buna in legatura cu dezvoltarea unui nou yankse ce sa ajute la "luminarea" ecranelor pe sky-uri,te-as ruga sa ne dai la toti de veste cand apare, pe acet topic, sau cel putin la aceasta sectiune.
    Este foarte multa lume interesata de aceste informatii!
    Multumesc!
    Sa auzim numai de bine !
    2 x 1,2m/offset+offset 0,85 si de 0,6m; ProLink/USB+SS2+SS2/USB; Strong 4400 cu Via+Irdeto1.06; Humax F1 FTA; 2 x Hyundai Digitv.
    TOTUL se plateste !

    Comment    Working...
    X