PCHOME.RO

Collapse

nivel minim de semnal pt EON

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  nivel minim de semnal pt EON

  Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie.
  Care este nivelul minim de semnal pentru ca la downloadul EON de pe 7E sa nu mai apara intreruperi sau fisiere incomplete.
  Folosesc ProgDVD, pluginul SKYNET, am in ProgDVB semnal maxim 68 (antena e de 0.6 m) si foarte putine din fisierele pe care le capteaza SKYNETUL le duce bine pana la capat.
  Oricum tot ceea ce stiu in domeniu in momentul de fata am aflat din topicurile din acest forum si daca pot sa optimizez ceva please help.
  Mersi!

  #2
  Ai o incompatibilitate in sistem! La multi Skynet-ul face probleme si nu e de la semnal! Mie imi merge si cu 26-27% . Mai bine incearca cu varianta fara ProgDVB poate o sa-ti mearga mai bine.

  Comment


   #3
   bifeaza auto-set multicast pid in data service din server4pc. vezi ca e un pid 1041 parca care treb sa nu il ai in skynet (e pid pe care se face down de la eon).
   poate e mai simplu sa-ti faci abo

   Comment


    #4
    Daca are SkyNet-ul in ProgDVB asa cum zicea el n-are nici o legatura cu pid multicast! Trebuie bifate pid-urile 786,785 si 1041 doar daca foloseste SkyNet-ul in afara ProgDVB-ului.

    Comment


     #5
     Am uitat ceva daca foloseste SkyNet-ul in afara ProgDVB-ului poate avea si pidurile din technisat doar ca trebuie sa puna in skynet.ini in fata pid-urilor #. Trebuie sa arate astfel #786,#785,#1041.

     Comment


      #6
      Am incercat si varianta externa de ProgDVb dar fenomenul se repeta. Am incercat si cu mai multe variante de fisiere .ini luate din diverse parti sau editate de mine, inclusiv cu cea a unui prieten la care totul merge OK dar din pacate doar fisiere mici (max 10 Mb) vin complete; mai ales la cele mari apare linia rosie.
      Am citit ca ar mai putea fi si problema de hard (fragmentarea).
      Mersi pentru raspunsuri. Caut in continuare o solutie ...

      Comment


       #7
       Proble vine de la calculator iti spun asta sigur! La mine vin si arhive de 700-800 M pe cand la cativa prieteni la care le-am mai instalat eon-ul nu le vin decat arhive mici de pana la max 20M .Si inca ceva :ei si-au cumparat calculatorul pe componente pe cand eu l-am luat gata configurat. Asa ca poate fi si asta problema... Un mic conflict undeva si skynet-ul nu mai merge...

       Comment


        #8
        nu cred ca e problema de computer,si eu prind multe erori.
        la mine se intimpla un fenomen ciudat
        prind multe fisiere mari numai dupa ora 3-4 am si pina pe la 8 am Ajunge la o rata de trasfer si 120K/s per fisier si merge fara probleme.
        Asta la un semnal de max 33%.

        Am adus in skimb cu eonul un dvd intreg (vreo 99 fisiere fara eroare la nivelul asta intr-o noapte ).
        cred ca e si ceva cu softul ./piduri folosite.

        Comment


         #9
         Am incercat si pe Astra pe AliceSat si Netsystems si am aceeasi problema, cred ca din cauza ca aici sunt prea multe piduri. Cineva dintre voi le foloseste ? Merita mai mult ca EON?

         Comment


          #10
          Mai aici se vorbeste de fisiere trase prin fs sau cele normale offline?

          Comment          Working...
          X