PCHOME.RO

Collapse

nivel 0 la ss2 v2.6b

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    nivel 0 la ss2 v2.6b

    Am un ss2, v2.6b care la unele programe indica nivel 0 si ecranul este negru. Nu tine cont de polarizare sau frecventa. De exemplu merge pe TV1000 1 unde semnalul este destul de mic dar nu merge pe TV1000 2 si 3. Asa se intampla si pe alti sateliti unde semnalul este foarte puternic. Acelasi lucru se intampla pentru Progdvb si MyTheatre 2.76.
    Driver-ele placii sunt v422.

    Multumesc,
    Cell1.

    #2
    Incearca cu alte drivere(4.28 sau ultima versiune).

    1.4 Al, Invacom 0.3, DM500, SS2, 42E - 30W

    Comment


      #3
      Pe www.ss2-sat.com a fost si mai este o intreaga poveste cu noul driver pentru ss2 ( 4.20.10).
      O prima concluzie ar fi ca progdvb-ul ar avea sau ar arata semnal mai puternic cu noul driver si ca ar fi foarte util acolo unde semnalul este slab.
      Incearca si spune-ne si noua rezultatul.
      Bafta
      2 x 1,2m/offset+offset 0,85 si de 0,6m; ProLink/USB+SS2+SS2/USB; Strong 4400 cu Via+Irdeto1.06; Humax F1 FTA; 2 x Hyundai Digitv.
      TOTUL se plateste !

      Comment


        #4
        si eu am o placa 2.6b cu 4.2.8 si tot asa patesc.
        Pina acum aveam problema asta pe hotbird. Indica nivel 80 % si la un moment dat ramineam fara semnal (inclusiv iconita se inrosea), dar daca plimbam putin antena si reveneam la loc semnalul revenea.
        Si inca o 'curiozitate': daca plec cu antena din vest (hispa) spre thor nexam semnal, dar daca plec din est (hotbird) am semnal pe thor ! probabil ca pozitionerul este cam aiurit (strong P24).
        Totusi eu cred ca pierderea de semnal se datoreaza lnb-ului (eu am Digital Gold de 0.3dB facut pe vapor ).

        Asteptam si parerea profesorilor sa ne lumineze

        Comment


          #5
          Cu driver-ele 428 merge si mai prost. Am facut ceea ce scria pe site-ul producatorului.

          Comment


            #6
            buba pare de la lnb-u.adica nu e suficient rotit
            la fel pateam pe prima semnal cind 90 cind 0

            Comment


              #7
              @ghetoman
              eu stiam ca la antenele mobile (cu actuator) rotirea lnb-ului se face odata cu antena...sau nu este asa?
              oricum ieri siriusul mi-a intrat bine in schimb am avut probleme cu hotbirdul!?!

              Comment


                #8
                Eu am ambele tipuri de placi. Un ss1 care merge foarte bine si un ss2 depre care nu pot spune acelasi lucru (este un rebut din fabrica). Pe SS1 am semnal 93% iar pe ss2 este 0%. Ciudat este faptul ca merge pe alte transpondere cu acceasi polarizare.

                Multumesc,
                Cell1.

                Comment


                  #9
                  Originally posted by ilav
                  @ghetoman
                  eu stiam ca la antenele mobile (cu actuator) rotirea lnb-ului se face odata cu antena...sau nu este asa?
                  asha este dar daca el nu e suficient rotit pe astra merge bine dar cind se apropei de capete(18w sau 42 e) apar problemele

                  Comment


                    #10
                    nici indicarea semnalului la ss1 nu este corecta. daca ia un lnb de 0.3 incearca sa pui unul de 0.6 sa vezi daca se remediaza. apoi poti sa folosesti driverele 4.2.10 . pentru ss2 rev 2.6b, 2.6c sunt cele mai bune (dupa parerea mea, si in timpul scurt pe care am avut sa le testez)
                    am avut aceleasi probleme cu ss2 rev. 2.6c acum doua zile (o placa noua), si dupa schimbarea lnb(invacom 0.3) cu un philips de 0.6 totul a intrat in normal.
                    stima

                    Comment


                      #11
                      Va multumesc pentru informatii. Am constatat ca SS2 nu merita s-o pui pe calculator. Este doar pentru cine nu are ce face si trebuie sa-si gaseasca o activitate. O vand. Chiar daca am dat mai mult pe ea, o dau cu 50e; este noua. Imi este teama ca arunc calculatorul cu totul daca o mai tin in fata .

                      Un SS1 este mai scump dar merge super chiar si in modul software.

                      Inca o data multumiri celor care au vrut sa ma ajute,
                      Cell1.

                      Comment


                        #12
                        Semnal SS2

                        Daca te in incalzeste cu ceva afla ca nu esti singurul care are probleme cu SS2.
                        Am un offset de 1.8 cu invacom 0.3 in Bucuresti si nu vad mai nimic din S*y pe Hotbird(citeva transpondere cu nivel semnal 28% in rest bezna).
                        Comparativ cu Nokia9800s receptionez tot pachetul la un nivel acceptabil dar e un pic mai greu cu decodarea(lipsa titan ).

                        @007/Ro
                        Auzisem despre tunnerul Dreambox ca este slab dar chiar asa slab
                        Aveam de gand sa vind tot sa-mi cumpar Dreambox dar m-ai pus pe ganduri
                        Apropo cu 1.8 si SS2 vezi ceva din S*y pe Hotbird?(Eu tot nu sunt convins ca antena mea e reglata bine).Merci!
                        ________

                        Comment


                          #13
                          Salut,

                          Multumesc pentru sfat 007. Am sa incerc inca o data.


                          Poate cineva sa-mi dea un fisier bin original al eepromului de ss2 v2.6? Ar mai fi o solutie. Ea era noua si neblocata. Cineva a incercat s-o deblocheze fara sa stie despre ce este vorba. Nici nu stiu daca a umblat la continutul epromului dar totusi vreau sa-l compar cu alta placa.

                          Problema este ca prind programe cu semnal destul de slab pe ambele polarizari. Nu tine cont de acest lucru. efectiv nu vrea pe unele transpondere. De exemplu da semnal 0 la canalele France ... sau Multivision ... dar in schimb merge cu calcio sau uneori cu sky iar pe SS1 am semnal maxim. Clar este din soft. Am pus amblele tipuri de drivere 422 si 428 si face acelasi lucru.

                          Despre SS1 ce sa spun ca l-am comparat cu un echostar 1100 si se tinea cu semnalul dupa el cu succes. Ma refer la Ticket-uri sau alte canale dupa Sirius cu nivel slab. Eu lucrez cu el modul software pentru ca i-am ars iesirea video. Sunt foarte slabe la socuri electrice. Parca intentionat nu au fost puse protectii pe iesiri. Conectorii duc direct in integrate ceea ce nu este posibil sa faci asa ceva in electronica. De obicei se buffereaza prin ceva de protectie.

                          Cu stima,
                          Cell1.

                          Comment


                            #14
                            da-mi o adresa de e-mail si iti trimit astazi

                            Comment


                              #15
                              [email protected]

                              Comment



                              Working...
                              X