PCHOME.RO

Collapse

cum se paote downloada de pe eon pentru cei fara abonamet ?

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  cum se paote downloada de pe eon pentru cei fara abonamet ?

  cum se paote downloada de pe eon pentru cei fara abonamet ? si de ce softuri am nevoie ? plsssss help me

  #2
  Ca sa faci down prin placa ss2 sau dupa caz ss1 ai nevoie de niste pluginuri sau programe iataaici o descriere scurta a catorva dintre ele precum si linkuri de down. .Bafta!

  Comment


   #3
   Se stringe robinetu.
   S-a cam terminat cu downloadu gratis. In citeva zile va fi definitiv. Deja funstioneaza un program ce da anunturile offline doar membrilor FZP.
   Programul seama mult cu BS.
   Deci adio download gratuit, cel putin in ce priveste anunturile de la FZP, care chiar daca se vor publica vor fi cryptate.

   Comment


    #4
    Care e programul de download offline?
    DM 800s Humax 5400z AMIKO A3

    Comment


     #5
     Programul pentru anunturi offline se numeste FZP receiver v0.11 inca mai are ceva buguri dar e prima versiune facuta publica. CA modalitate de receptare a anunturilor seama foarte mult cu BS dar are ceva ce BS nu avea si anume anunturile cryptate se importa direct in fazzt.db dupa care sunt sterse automat. posibilitate de selectare a modalitati de decryptare a fisierelor online sau offline.(twofish 1.4 si 1.5 sunt folosite momentan in packetul de baza al programului, eu am inlocuit versiunea offline cu ultima aparuta 1.6)
     De asemenea programul functioneza doar pe baza unei key unice pentru fiecare utilizator ce poate fi obtinuta doar dupa redonarea FZ. Daca se schimba systemul aveti nevoie de o noua keye pentru care trebuie sa asteptati depinde a cita oara o cereti.
     Cu alte cuvinte BS a reinviat sub o alta forma.
     Pina acum sunt multi care se pling de un bug destul de nasol al programului si anume la deschiderea programului Pc-ul lor se restarteaza.
     La mine de 6 ore merge superb cu WinXP SP2beta, si Fazzt 6.3.
     Deci adio dragi nonpayers, ar cam fi timpul sa scoateti niste bani din buzunar ca merita, mai mult aveti si posibilitatea utilizarii DSL.
     bye.

     Comment


      #6
      cum se paote downloada de pe eon pentru cei fara abonamet ?

      Cum este faza cu DSL-ul?
      Eu am avut Europe Online subscription din Timisoara si mi-a expirat. Intrucat puteam doar sa downloadez offline si nu puteam naviga online, nu am reinnoit contractul. Vreau sa stiu cum este in realitate serviciul de DSl, cat este transferul real in Kbps, care este limita de transfer, si cat costa cea mai buna oferta (cu tot cu File Fetch, Download offline)?
      Mutumesc

      PS: Serviciul E-lert chiar functioneaza (pentru ca am incercat si nu mi-a functionat)?

      Comment


       #7
       @gogu00000 De unde ai facut download la FzP Receiver si de la cine sa cer codul necesar ? Pe site la FZ Project nu apare nimic , nici la sectiunea de download nu apare...Bineinteles am abo si sunt inregistrat la ei...
       DM 800s Humax 5400z AMIKO A3

       Comment


        #8
        @rian g DSL merge bestial asta desigur daca stii cind sa-l folosesti. Sa zicem ca daca vrei sa-l folosesti dupaamiaza sau seara viteza scade simtitor in comparatie cu dimineata.
        Dimineata de vreme ora 6-10 poti obtine viteze de download peste 100kb/s foarte usor in schimb seara abia daca se ridica pina pe la 30kb/s.
        Oricum e ceva pentru cei ce au dial up sau cablu limitat.
        Ieri am primit o foerta promotionala de la EOn in care se spune ca daca un abonat aduce cu el un prieten care vrea sa-si faca abonament beneficiaza de mai multe drepturi decit noul abonat. Noile abonamente au dor 500MB DSL si 1GB offline. Abonatul ce aduce pe cineva primeste pentru efortul sau in schimb 2GB DSL sau la alegere alte servicii oferite de EOL. Nu e rau pentru abonatii existenti sa-si mareasca limitele la DSL.

        @pepe e drept programul a fost retras de pe pagina pentru ca pagina de redonate a fost suprasolicitata si a cazut. Probabil cind se va remedia problema va fi din uploadat din nou in sectiunea de download. Deasemenea se discuta aseara pe canalul fzp de bug-ul major al programului, sincer cred ca a fost retras si din aceasta cauza pentru a se pune o versiune noua cind se rezolva acest bug.
        Programul e destul de simplist si cred ca va suferii modificari majore in versiunile ulterioare. Deci nu va grabiti ca nu aveti de ce. Intimplator eram pe canal ieri dupamiaza cid s-a publicat si am pututlua parte la primele teste de masa. Pina acum suntem putini cei la care programul functioneaza fara probleme.
        Cind noul forum isi va gasii un nou sediu probabil vor fi mai multe amanunte legate de acest program.

        Comment


         #9
         cum se paote downloada de pe eon pentru cei fara abonamet ?

         @gogu00000
         Multumesc de informatie,
         Si eu vreau sa am DSl
         Am avut download offline un an si s-a dus si vroiam sa stiu daca in locul antenei mele offset si al placii SS2 imi mai terbuie ceva.
         Daca nu-mi trebuie si mai vine vreo oferta de la Eon, intru si eu pe DSL.

         Ciao

         Comment


          #10
          cum se paote downloada de pe eon pentru cei fara abonamet ?

          @gogu00000
          Multumesc de informatie,
          Si eu vreau sa am DSl
          Am avut download offline un an si s-a dus si vroiam sa stiu daca in locul antenei mele offset si al placii SS2 imi mai trebuie ceva.
          Daca nu-mi trebuie si mai vine vreo oferta de la Eon, intru si eu pe DSL.

          Ciao

          Comment


           #11
           @ rian g
           Nu-ti mai trebuie nimic ajunce ce ai. Setarea DSL se face doar pe un proxy. E ideal pentru cei ce au o conexiune dial up pentru ca acestia simt cel mai mult sporul de viteza. Paginile de web se incarca mult mai repede iar cind vrei sa scoti ceva de pe net indiferent de marime merge super rapid. Cei de la zap sunt copii mici pe linga EOL. Eu am avut 3 luni in test o instalatie de Two way internet la 2MB/s cu trafic limitat la 30GB/luna a fost super misto din pacate pretul forte mare la care se ridica toata instalatia m-a facut sa renunt, de altfel nici firma care l-a comandat nu putea sa-si permita sa dea atitia bani. Oricum a fost un test util pentru ca mi-a permis sa vad spre ce ne indreptam. Eol e un prim pas spre acele viteze.
           Deocamdata la noi cei mai fericiti sunt pe cablu la 128 sau 256 dar nu va trece mult timp poate 6 luni un an si aceste viteze vor creste simtitor. In Ungaria de la sfirsitul anului trecut si pina acum a fost o explozie de oferte de internet la preturi derizorii in comparatie cu cit platim noi. Ne mai miram ca sunt cu citiva ani inaintea noastra, ei bine in ce priveste internetul au luat un avans serios. Sper sa-i ajungem si noi din urma cit mai repede.

           Comment


            #12
            cum se paote downloada de pe eon pentru cei fara abonamet ?

            Multumesc gogu0000, dar exista un impediment legat de canalele emise pe satelitul de surf, care sunt putine.
            1. Daca intru pe site-ul de la Europe( cu o conexiune DSL), ca sa urmaresc programele transmise doar pe site-ul lor(MTV, etc.) se considera trafic?
            2. Nu este prea putin /luna 500Mb?
            3. Se poate depasi limita de 500Mb?

            Ciao

            Comment


             #13
             Nu stiu daca MTV-ul e considerat ratfic sau nu, dar logic ar trebui sa nu fie considerat trafic pentru ca Programele respective sunt transmise pe nistea streamuri speciale, si am impresia ca ele vin pe unele piduri speciale nu pe cele de FS.
             500MB/luna sunt extrem de putini. Ma rog daca te rezumi la websurf sunt suficienti daca insa vrei sa scoti ceva mai mare nu ai prea mari sanse. Pe undeva e pacat de acele viteze ca nu poti sa le exploatezi, dar asta e deja alta problema. Eu am 2 abonamente si beneficiez de 4GB trafic pe fastsurf si nu-mi ajung decit citeva zile.

             Comment


              #14
              cum se paote downloada de pe eon pentru cei fara abonamet ?

              Limita de 500Mb se poate depasi?
              Ai observat daca exista perioade in care Eon are oferte speciale?
              Multumesc,


              Ciao

              Comment


               #15
               Nu stiu exact cum e cu cei 500MB limita dar teoretic ar trebui sa se aplice ca si noi noi cei cu 2GB, respectiv cin ajungi la limita contul se blokeaza pina in luna urmatoare.
               Oferte speciale sunt de obicei de sarbatori, sfirsit de an sa cind Candace Johnson vrea sa-si schimbe garderoba sau sa-si ia o masina noua. In ultima vreme nu se vad bani noi veniti de la abonati pentru ca modificari nu s-au mai facut de ceva vreme.

               Comment               Working...
               X