PCHOME.RO

Collapse

HELP

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 0 (0 members and 0 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  HELP

  Am placa SS2 V2:3,ultimul yanksee 1:09.2,si nu pot sa vad urmatoarele programe codate:Ned1,2,3,Rtl4,5,Vh1,Vh clasic,de pe Astra,Multivision de pe Hotbird,iar pe Hispasat portughezii nu se vad deloc,iar Digital+nu se vede dar am sonor pe toate programele.Ce pot sa fac?De asemenea as dori sa stiu daca Mpeg 4:2:2,poate fi decodat,si care ar fi solutia?Si o ultima rugaminte:cum se pot pune noi frecvente?Multumesc.
  pentru Fanta si Coca-cola;multumesc pentru toate informatiile de la voi;sinteti mari

  #2
  Raspuns pentru toate intrebarile tale precum si pentru cele pe care inca nu le ai, gasesti la http://skystar2.pixelmedia.ro/forum/index.php.
  Este un forum romanesc specializat pe SkyStar 2.

  Bafta,
  Rares

  Comment


   #3
   Pachetul olandez de pe astra este codat mai nou si nu se poate vedea.In ceea ce priveste Multivision-urile trebuie sa mai umbli la setari in special la ecm.Daca vrei poti sa-mi dai o adresa de mail sa-ti trimit o lista de canale pt Hotbird gata configurata si n-o sa mai ai nici un fel de probleme cu canalele de pe acest satelit.

   Comment


    #4
    @ovidiumarius
    scuze dar despre ce vb tu acolo?iata programele pe care eu le vad de pe acest provider(CANAL +)pe astra 19:NED1,NED2,NED3,NET5(n-am gresit...e NET si nu NED),SBS6,RTL4,RTL5,TMF,VERONICA/FOX KIDS,YORIN.

    ----------------------------
    numai bine!

    Comment


     #5
     Pentru canalele olandeze enumerate trebuie sa alegi ECM-ul pentru codarea in ****** din lista de ECM-uri.La ProgDVB clic-dreapta pe programul respectiv iar apoi dublu-clic pe unul din ECM-uri, prin inceracari.
     La D+ la o prima scanare apar ca programe radio, dupa care trebuie sa introduci VPID-ul manual (VPID=PCR).

     Bafta

     Comment


      #6
      @nrares
      multumim pt link.ar fi fost super daca ar fi fost si bun(linkul).

      Comment


       #7
       Mea culpa !

       Mea culpa,

       Linkul corect este http://skystar2.pixelmedia.ro . Problema era ca eu sunt deja inregistrat pe forum si pe mine ma inregistreaza automat . Referitor la ECM, cea mai simpla solutie este sa bifezi in Yanksee Auto ECM si ai scapat de bifari si alte clickuri. .

       Sa auzim de bine,
       Rares

       PS. Orbital - la problema ta cu D+ solutia este noul ProgDVB unde s-a rezolvat bugul cu "empty VPID". vers. 4.31.2 Ar fi bine sa pui si ultima varianta de Yanksee.

       Comment


        #8
        Multumesc pentru ajutor.Totusi,cum editez alte frecvente,de ce nu se vede Cabo TV,si cum pot sa vad sistemul Mpeg 4:2:2?
        pentru Fanta si Coca-cola;multumesc pentru toate informatiile de la voi;sinteti mari

        Comment        Working...
        X