PCHOME.RO

Collapse

Sky Star 2

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Sky Star 2

  Stiu sigur ca ma puteti ajuta in chestia asta! Ce programe se gasesc pentru picture-in-picture si cum se foloseste plug-in-ul Disq 1.2 si cum se foloseste subtitle? Si by the way se poate face o retea TV pentru cateva camere cu ajutorul placii?Daca nu, cam cum s-ar face?Merci!

  #2
  Ciao si welcome

  Ciao Zeon,

  Mai sapa prin forumul asta si vezi linkul de mai jos . E un bun inceput.

  Succes,
  Joflo

  PS dupa ce mai sapi area ta de incertitudine se va restrange si putem discuta step by step.
  http://multidec.host.sk/en/index.html

  Comment


   #3
   Salut,

   Prietene ai ambitii mari si nu stiu daca se poate sa faci atatea cu SkyStar2.

   1. Picture in Picture reprezinta procesarea in paralel a fiecarui program in parte, aflat in respectivul tablou (mozaic). Si asa procesoarele calculatoarelor sunt suprasolicitate pentru decodarea unui singur program. Ce sa mai vorbim de 2,3, ... etc. Practic este imposibil.

   2. Pentru o retea stil CATV (cu independenta in alegerea programului de catre fiecare utilizator in parte), in mod obisnuit, doar societatile de cablu pot realiza asa ceva sau hotelurile si pensiunile care i-si trag TV cu circuit inchis. Pentru fiecare post in parte trebuie cate un receiver. (ex: 40 de programe pe cablu = 40 de tunere, receivere). Cade si asta ...

   3. Subtitrare se poate face cu Subtitler 2.00.

   Bafta,

   ovex

   Comment


    #4
    De sapat pe site-ul ala am sapat dar cam degeaba!Tocmai ca ma intereseaza o retea cu circuit inchis pentru un hotel!Dar oricum mai trebuie sa facem rost de o antena mai mare(1..da-mi si mie niste sfaturi despre net prin satelit si poate te lipesti de o plimbare in Delta la un pescuit.Eu m-am informat asa si nu mi s-a parut atat de interesant in cazul in care avem un Zapp acolo!

    Comment


     #5
     Salut,

     Dinou complicat ceea ce vrei tu ... Navigare pe Internet = autostrada live cu doua sensuri. Pe satelit, la preturile pe care n-i le permitem, poti face intr-un singur sens, pentru care trebuie abonament (downlink). Considerand ca si pentru uplinlk trebuie abonament, este posibil sa iesi mai scump.

     Bafta,

     ovex

     Comment


      #6
      re

      Noroc! Ovex poti sa-mi expilici chestia cu downlinkul?si eu unde stau aici nu am linie telefonica , sint pe zapp si platesc 30 de dolari lunar! am antena satelit si am si placa Dvb digitalapentru calculatorunde gasesc mai multe informatii despre internet direct prin satelit printrun singur sens ?adica ce inseamna downlink? direct prin satelit fara sa mai trebuiasca linie telefonica fixa?
      TGV,Antena 1.8 si 1.6
      Lnb Invacom,Cas2.Multiprog ,Humax 5400,5300!MM,titanium.UPC,+Dolby Digital Home Cinema Sony!

      Comment


       #7
       1. Uplink - Downlink = magistrala, autostrada, cale, drum cu un sens sau doua.

       2. Upload - Download = procesul, operatiile de transmisie receptie de date.

       Punctul 2 nu poate exista fara punctul 1.

       Internet in doua sensuri prin satelit nu prea poti face inca (antena ta nu emite, trebuie sa folosesti linia telefonica -zapp, romtelecom- sau cablu pentru uplink). Pentru ceea ce vrei tu costurile sunt foarte mari.

       http://www.strongsat.ro/produse/produse.htm

       Da click pe e-DSL

       Bafta,

       ovex

       Comment


        #8
        Ma enerveaza faptul ca atunci cand am spus de o plimbare in Delta au si sarit unii foarte amabili...Si pentru toti cei amatori sa stie ca raspunsurile lui "ovex" ma multumesc pe deplin.Ceea ce ma intereseaza este daca viteza de 256k/s chiar o ai constant sau depinde de incarcarea satelitului si.Un abonament de 256k/s/luna este de 29euro parca.Ideea este ca eu am un prieten in Delta si as fi vrut sa-l ajut numai ca trebuie sa ma informez mai intai.Si oricum merci pentru sfaturi!

        Comment


         #9
         A si mai era o chestie:la Zapp nu prea este semnal si cand se conecteaza telefonul de la 2-3 linii semnal se duce dracu.Daca ar fi mers Zapp-ul mai tot timpul nu cred ca ar mai fi fost nevoie de satelit...Chestia cu reteaua TV clasica nu imi prea place si de aceea te rog daca stii ceva preturi de statii TV sa zicem cu 10 programe.Merci mult!

         Comment


          #10
          120.000.000 lei a costat o instalatie colectiva satelit, compusa din 3 antene mari (ASTRA, HOTBIRD, SIRIUS), cu 10 posturi de receptie independente, in 24 de apartamente de Hotel (operatii de montaj, cablat, programat, deplasare, etc.)

          Pro TV International
          Realitatea TV
          Atomic TV
          Etno TV
          TVR International
          PRO 7
          Eurosport
          ARD
          TV5
          RTL

          ovex

          Comment


           #11
           Man fii atent! )

           SNR ww*.SNR.ro face conectari prin Radio din astea exotice de la 512KB in sus unlimited. Si nici nu cred ca e prea scump. Ei zic ca iti lasa si abo la jumatate ... ma rog nu stiu uita-te )
           Mie nu-mi trebuie nici o plimbare in Delta ca eu mi's de peaici...)
           Da un mail acolo ca nu au tarifele afisate
           Sanatate!

           Comment


            #12
            Merci!O sa vad exact cum sta treaba prin radio...

            Comment            Working...
            X