PCHOME.RO

Collapse

D+ freeze cu yankse???

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  D+ freeze cu yankse???

  Am observat ca din cind in cind,cel putin odata pe film,imaginea ingheata pt circa 2 minute.Am incercat cu ProgDVB+yanksee 10901 si cu MyTh+idem si in Win Me si in Xp. My Th cel putin moare subit cind ingheata imaginea,la progdvb apare dupa vreo 2 minute.S-a mai intilnit cineva cu problema asta?

  #2
  Mai ai si alt plug-in instalat si activ?

  Comment


   #3
   asta am observat si eu. Eu am yankse si fenrir active, si conax inactiv. In ultima versiune de progdvb zicea ceva de fix pe Hispasat, poate o insemna si asta. Nu am instalat inca ultima versiune.
   _________________________________
   TkDVB - watch satellite TV on your PC

   Comment


    #4
    Dezactiveaza celelalte plug-in-uri .... am patit-o si eu! Eventual instaleaza ultima versiune de ProgDVB 4.31.2 ... Dupa un timp ce am lasat numai Yanksee activ si a functionat corect am activat din nou si Fenrin .. si surprinzator nu se mai bloca!

    Comment


     #5
     In afara de snitch nu mai am nici un plugin si nici macar nu era selectat find keys.Surprinzator este ca uneori(f rar) poti trage un film fara sa se intepeneasca imaginea dar cred totusi ca este ceva de la Yanksee.La inceputuri foloseam Soft-CI si pateam aceeasi chestie dar am pus yanksee si gata iar acum doar de cind cu MECM se intimpla asta

     Comment


      #6
      Am instalat ultimul PROGBVB si tot se blocheaza. Daca ma duc pe alt canal dar de codare diferita merge iar la intoarcerea pe programul blocat nu merge. Trebuie sa astept putin si isi revine (un minut, doua). S-a intamplat numai pe Hispasat. Blocarea se face cam o jumatate de ora.
      Cu respect,
      Cell1.

      Comment      Working...
      X