PCHOME.RO

Collapse

modul de acces conditionat ss2

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  modul de acces conditionat ss2

  Din start vreau sa spun ca nu am de gand sa piratez cumva acel pachet romanesc ,nici nu ii dau numele,ca sa nu viu rauvoitor,sant doua dar cel ce foloseste nagra cas/6.
  Despre ce este vorba: as dori sa stiu daca se poate achizitiona un CAM pentru acest tip de codare si sa mearga cu ss2 prin computer.
  Deci am de gand sa cumpar doar cartela sa mi-o activeze cineva,sa fac un abonament pe un an dar nu vreau sa folosesc receiverul lor,ci ss2-ul .
  Nu vreau sa folosesc coduri de nagra luate de pe upload,chiar daca prin minune ar exista,asta pentru ca pretul pachetului este ieftin si pentru unu care sta in Ro,si este timpul ca sa intram si noi in normal,ei traiesc daca noi platim...

  Astept raspunsuri din partea celor care cu adevarat stiu ce spun,exclus din partea celor care posteaza de dragul de a posta,fiind pe din afara,si fara polemici,daca se poate la subiect,ca asa e cel mai bine.

  Toate cele bune, Castellon de la Plana ///Espana

  #2
  daca te-ar auzi Fanta...
  Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
  Optibox Spider HD
  HSS-7160NA (DigiTV)
  90E - 34,5V

  Comment


   #3
   exact ce spuneam mai sus...acum vad de ce ai atatea posturi,scuze,zii ceva concret daca stii sau lasa pe altii care stiu,inainte de a rade de altii examineaza-te la sange pe tine si daca esti desavarsit,atunci da sa razi de noi prostimea.....de parca ar fi forumu' lu ....

   Apropo,tu stii ce gandeste Fanta sau faci presupuneri?

   Comment


    #4
    @stelux
    "Parintele" acestui site, Fanta, a insistat sa incetam orice discutie legata de piratarea programelor romanesti si mai ales a lui Digi TV ( Fanta are anumite interese aici.....mai multe nu spun...).....rugamintea lui este insotita de amenintarea blocarii userului care indrazneste....
    Desi majoritatea nu e de acord cu el ,totusi trebuie sa-i respectam decizia de a inceta orice discutii despre folosirea cartelelor originale RCS in alte CAMuri, etc....multumit acum?
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

    Comment


     #5
     e ok ,scuze,nu am stiut,totusi daca are cineva vreo rezolvare ptr ss2 il rog sa-mi dea PM.

     Comment


      #6
      NU MERGE!

      Comment


       #7
       Si eu ma jur sa nu iau 1.000.000$ daca ii vad in milocul strazii .

       Closed by

       Comment


        #8
        Scuze ca am redeschis topicul, doar vreau sa precizez ceva si il inchid la loc.
        Ii inteleg perfect pe cei ce vor sa faca abonament la RCS si sa-l priveasca in receiverul ales de ei, si din punctul lor de vedere au dreptate, asta nu-i piraterie. Dar din moment ce se reuseste vizionarea in SS2 sau Dreambox sau orice alt receiver care stie sharing, deja teoretic este posibila "piratarea" programelor respective. De aici si reticenta fata de astfel de discutii.

        Comment        Working...
        X