PCHOME.RO

Collapse

English Audio stream

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  English Audio stream

  Se poate schimba streamul audio la canalele poloneze si franceze (ex. din pachetul Polsat si Multivision) la engleza (macar la o parte din filme si emisiunile de pe Discovery)?
  Eu ma cam oftic pentru ca sint o zdroaie de programe si filme interesante dar sint in poloneza (care o necunoscuta totala pentru mine) si franceza (limba pe care nu o suport).
  am o placa SkyStar 2 si am schimbat in ProgDVB streamul audio la unele canale dar tot nimic.

  #2
  Pai daca ai schimbat la unele canale si nu ai sunet in engleza inseamna ca nu transmit si versiunea originala.Multivisionurile 6 si 7 parca transmit numai in franceza.restul transmit in franceza si engleza.

  1.4 Al, Invacom 0.3, DM500, SS2, 42E - 30W

  Comment


   #3
   poate vrei si in romana....

   Comment


    #4
    versiunea de sunet originala

    Ce-i drept, e destul de enervant sa asculti dublajul in poloneza. Cum a scris si Sorin, unele canale nu ofera si purtatoare originala, chiar si atunci cand la proprietatile canalului poti schimba pid-ul audio.

    Inafara de posturile nationale, la polonezi, italieni, francezi, spanioli, etc., ni se ofera si posibilitatea de a auzi sunetul original. Nemtii sunt singurii care sunt cei mai lenesi. Nu-ti ofera posiblitatea sa auzi sunetul original nici daca ii picuri cu ceara topita. Si dau filme foarte bune.

    Din pacate, cand sunt filme in alte limbi decat En sau Fr, parca tot mai bun e dublajul. Mai bine ma descurc in poloneza decat in mandarina, cantoneza sau japoneza.
    Home and nature!
    Nature and home!
    WOW

    Comment    Working...
    X