Placa PentaNet,un sfat!

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Placa PentaNet,un sfat!

  Hi All,


  Imi poate spune cineva cum se instaleaza si pune in functiune,{ce program trebuie sa folosesc}o placa Penta Net pentru a putea receptiona programele de pe Sirius?

  cu multumiri anticipate,Satelescu

  #2
  Exista o sectiune dedicata placilor DVB (in paranteya fie spus cred ca stii) si te rog posteaya acolo tot ce ai de postat (la 200 si ceva de posturi cred ca ar trebui sa stii ). In fine placile astea le-am vazut in oferta unora care distribuie internet prin satelit ...... parca netsystem daca retin eu exact in romania. Vezi poate gasesti la ei ceva softuri macar pentru FTA caci pentru programe codate nu stiu daca merge vre-un program.

  Comment


   #3
   Hi Stailus,

   Iti multumesc pentru amabilitate si,fireste,pentru raspuns.Marturisesc ca nu intru in toate sectiunile sitului din aceleasi motive ca al multora:nu avem timp.E vina mea{a noastra}ca nu sint la curent cu astfel de lucruri,dar tu trebuie sa tii seama ca numai interesul e cel ce pune in miscare pe fiecare,iar daca acelasi topic{sau Tema,e mult mai pe intelesul nostru}a mai fost postat pe forum,nu pot decit sa trag invataminte din situatia creata de mine si vreau sa cred ca vom invata din aceste neglijente!Nu-i asa?

   Sincere multumiri,Satelescu

   Comment


    #4
    @satalescu
    Am cautat si eu cu ceva timp in urma ceva softuri , drivere,pentru aceasta placa dar din nefericire nu am gasit nimic referitor la DVB
    Daca ai gasit ceva anunta-ma si pe mine te rog.
    f11

    Comment


     #5
     Placa Penta,din pacate este folosita numai pt. receptia de date (internet) nu o poti folosi pt. a receptiona canale TV,nici macar free
     Este 100% asa pt. ca am intrebat o firma care instaleaza asa ceva si vinde,pt. receptie internet prin satelit
     De asemenea,cautand cu google,am gasi situl "oficial" al placi,care de asemenea nu pomeneste nimic de posibilitatea receptionarii de programe TV!
     Bye!

     Comment


      #6
      Hi Alessandros,


      Trebuie sa-ti multumesc pentru precizarile pe care le-ai facut!M-ai scutit de cautari in plus.
      cu recunostinta,Satelescu

      Comment


       #7
       Din pacate asta este .
       Speranta moare ultima
       f11

       Comment


        #8
        Hi f11,

        Ma bucura c-ai subliniat un precept antic,din mitologia greaca,si care ar trebuii sa fie scris pe frontispiciul RDI-ului:totii ce intra pe acest site au,contrar poetului florentin,...sperante.
        Iti reusesti sa dai marea lovitura de la...11m!

        Salvati pe...sceptici,Satelescu

        Comment


         #9
         Hi f11,

         Ma bucura c-ai subliniat un precept antic,din mitologia greaca,si care ar trebuii sa fie scris pe frontispiciul RDI-ului:totii ce intra pe acest site au,contrar poetului florentin,...Sperante.
         Iti doresc sa reusesti marea lovitura de la...11m!

         Salvati pe...sceptici,Satelescu

         Comment         Working...
         X