PROBLEME SEMNAL

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 0 (0 members and 0 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  PROBLEME SEMNAL

  Am urmatoarea problema: placa dvb receptiona alaltaieri pe hotbird doar 5-6 frecvente(ABSAT,Multivision,tvromania), restul semnal calitate0% nivel 50-60% fara a fi gasite la scanare.....in timp ce pe receiver intra tot . ulterior subit totul a revenit la normal pt o zi pentru ca a doua zi situatia sa se repete. receptia e identica si cu softul original si cu Progdvb calitate0% semnal 40-60% iar receiverul merge normal Idem hispasat si astra cu sau fara diseq (iesiri tensiune 13,4 respectiv 17,8 V)
  care este tensiunea minima cu care lucreaza LNB (strong 0.6db)?
  nici modificarea pozitiei LNB, nici schimbarea cablurilor si reinstalarea softurilor si nici schimbarea in slot nu schimba nimic
  Are cineva vreo idee sau le arunc pe geam?
  respecte si multumesc...
  FM

  #2
  opreste alimentarea lnc din ss2. pune un spliter si alimenteaza din receiver lnc si receptionezi si pe ss2 si receiver. asa cel putin vezi daca nu reuseste ss2 sa alimenteze lnc.

  Comment


   #3
   RE

   am incercat de ieri dar ciudat, fara efect
   nici bifarile de oprire pornire a tensiunii nu au efect curent iese chiar daca e debifat

   nu e ss2 e pinnacle (ciudat, dar a inregistrat perfect un film de pe tequila/hispa simultan cu subtitrare live prin substitler2)
   de 2 saptamani mi-a crapat ss1 nu mai pornea pc cu ea sa fie placa de baza.. desi totul functioneaza normal..
   shit
   FM

   Comment


    #4
    Am intilnit si eu acelasi fenomen pe Pinnacle, si am ajuns la concluzia ca era din cauza semnalului slab(probabil miercuri ai avut aceste probleme).

    Comment


     #5
     RE

     nu e semnal slab, am 3 antene pe diseq iar problemele au fost joi sambata duminica. Deocamdata in urma masuratorilor pot spune cu siguranta ca versiunea de soft 3.10 build 263 nu controleaza comutarea diseq nici pt PCTVSat si nici pt progDVB semnalul fiind transmis indiferent de setarea Diseq spre lnb1 si in plus switchul diseq 4way scade cu ~ 1V la iesirea spre lnb comparativ cu intrarea
     O alta concluzie ar fi ca in combinatia Pinnacle+ProgDVB placa dvb este calibrata pt semnal puternic de pilda pachetul absat e receptionat pe antena de 1.5m dar nu are calitate semnal la antena de 0.9m insa stabilitatea placii la inregistrare a fost remarcabila
     Desigur pot fi si factori subiectivi ca windows XP, placa baza, placadvb insesi dar ce e cert ca inca problema nu este rezolvata.
     FM

     Comment


      #6
      Poate fi vorba de incompatibilitate dintre LNB si placa DVB! Am patit cam acelasi lucru cu SS1 si LNB Alps

      Comment


       #7
       RE

       s-ar putea sa ai dreptate cu LNB-ul O sa incerc si varianta asta
       desi cu softul 1.20 a lucrat corect (+ lnb strong 0.6) si o zi a mers perfect si cu versiunea actuala
       multumesc oricum dirtyfreddie13
       FM

       Comment       Working...
       X