PCHOME.RO

Collapse

SS2 conflict cu reteaua uneori

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  SS2 conflict cu reteaua uneori

  Uneori cand deschid calculatorul mise intampla niste fenomene ciudate.Daca vreau sa intru pe net nimic, ma uit la trafic in local area conection si vad ca la sent-zero iar la recived este totusi un numar care creste mereu.Dupa un timp i-mi apare mesajul WINDOWS-SYSTEM ERROR in care zice THERE IS AN IP ADRESS CONFLICT WITH ANOTHER SYSTEM ON THE NETWORK .Problema este ca a doua zi cand am pornit calculatorul totul a decurs normal .Mentionez ca nu am facut nici o madificare nici inainte si nici dupa aceasta.In cazul cand ai si ss2 si retea trebuiesc facute ceva setari speciale.Mie in retea imi apare IP-ul lui ss2.

  #2
  if you are not using Internet via satellite on your Skystar-2 card, then disable the TCP/IP on your SS-2 card from Network properties. it will improove its video reception perfromance also.
  It is also possible than if you are connected to LAN and by mistak you have adjust your IP similar with other on the net, on your SS-2 card or other network card. Just change the IP.

  Comment


   #3
   Cred ca nu are nici o legatura cu placa dvb .Pur si simplu ti-a furat cineva IP-ul tau si a intrat pe net ,in locul tau. Personal nu cred sa fie vre-un conflict in calc tau.
   Banuiesc ca iesi pe net printr-un router in care este setat ip si mac .

   Comment


    #4
    Asta se intimpla des mai ales in retelele cu ip-uri interne de genul 192.168......... daca administratorul retelei a banat vreun user care nu si-a platit internetul sau downloadeaza prea mult imediat tiganu' isi pune i-ul vecinului...cel mai bine cind se intimpla asta baga ip-scanner 3.0 la alt coleg de retea ,bifeaza acolo si resolve hostnames si vezi cu ala cine ti-a luat ip-ul sau pur si simplu vezi de acolo cine e pe retea si da-i ping pe numele calculatorului si o sa-ti vina replay de la ip si vezi ce ip are si taie-i cablul ca asa oameni nu merita sa fie intr-o retea
    Mai e varianta sa nu ai acelasi ip la placa dvb cu ip-ul placii de retea,dar nu cred...sper ca nu...

    Comment


     #5
     Stiu ca toate placile dvb au IP : 192.168.238.238 si nu au treaba cu reteaua .
     Daca problema aparea din cauza dvb-ului , sa-i dai disable la conexiunea de sat cand apare anuntul cu Ip problem ,astfel te vei convinge ca nu de la dvb este buba .
     Buba provine din faptul ca sunt multi clienti in retele care nu platesc netul ( sau chiar vor numai sa se distreze) si atunci cind colegul nu-i acasa ,intra cu IP-ul si MAC-ul celui care a fost scanat anterior si lipseste in momentul acela .
     Cat despre scan ,sa vezi ce este .greu de crezut ca ve-i putea sa-l identifici ( asta ptr ca va avea IP si Mac-ul Tau) asa ca ...
     Atunci cand sunt conflicte intre componentele calc si Pl dvb are alt comportament calcul si nu numai in anumite perioade ale zilei.

     Comment


      #6
      eu nu am zis sa scanezi reteaua cind iti apare conflictul de ip de la tine la calculator...am zis sa dai o fuga la alt calculator si sa scanezi de acolo si sigur il vei prinde...sau mai simplu,pune-ti tu ip cu 254 in coada si scaneaza toata clasa si sigur dai si de hostname-ul care are ip-ul tau si da-i una in freza si din partea mea

      Comment      Working...
      X