O PARERE

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  O PARERE

  NU S-AR PUTEA INTRODUCE UN DLL IN PRGDVB CARE SA TRANSFORME
  DIRECT FILMUL IN DVD?STIE CINEVA?

  #2
  Puneti mana si invatati cum se face si cat te chinui pentru a face un DVD cu subtitrare si meniuri ... va invatzat bine BILL GATES... va dat mouse si va invatzat ca totul se face dintrun click. NU SE POATE PENTRU MOMENT SI NICI NU CRED CA O SA SE POATA IN VIITORUL APROPIAT SI NICI IN CEL INDEPARTAT.

  Comment


   #3
   Nu stiu daca te ajuta cu ceva (sau poate sti deja) dar Skyview de exemplu poate sa inregistreza direct in DivX adevarat ca nu cu un "click" si cu doi- tri

   Comment


    #4
    Omul si-a intitulat postul "o parere" si pur si simplu a intrebat, fiind incepator, daca exista asa ceva... Sfaturi sa puna mana pe invatat, a primit de la parintii lui, desigur. Raspunsul nostru trebuia sa fie simplu: nu.

    Comment


     #5
     Originally posted by Kroky
     Omul si-a intitulat postul "o parere" si pur si simplu a intrebat, fiind incepator, daca exista asa ceva... Sfaturi sa puna mana pe invatat, a primit de la parintii lui, desigur. Raspunsul nostru trebuia sa fie simplu: nu.
     Poate raspunsu trebuia sa fie asa cum zici tu NU, insa sunt 99% convins ca venea si replica pai de ce sau cam pe cand se va putea..... pun pariu ca amicu @hary e un gamer inrait si spun asta din proprie experienta ca majoritatea is iau calculatoare tari P4 - 3GHZ si dupa aia te fute la cap ca de ce nu ii mere jocu X sau de ce ii mere mizeria asta de Windows greu ... si tu tre sa iti futi creeri cu ei sa le explici de ce merge greu ca la incarcat cu tot felu de programe si jocuri si alte tziganii. de aia incep sa sugerez sa mai puna mana sa citeasca nu sa vina si sa intinda mana ca tzigani din austria, anglia, germania si sa cerseasca. JOCURILE NU ITI DEZVOLTA NIMIC IN MATERIE DE UTILIZARE A CALCULATORULUI. Cand altceva nu faci pe calculator decat te joci te trezesti cu intrebari ca cele de mai sus.

     P.S. Parerea mea e ca DVD-Writere-le trebuiau sa ramana un produs DE LUX pentru un calculator astfel nu apareau intrebarile ce apar si rata mare a pirateriei

     Comment


      #6
      daca erau produs de lux erau mai scumpe copiile pirat.

      Comment


       #7
       hahaha asta da o situatie bine cunoscuta la RDI si o atmosfera tot asa de placuta pentru "incepatori"
       Apr. am si eu o PARERE...cu toate rangurile astea de "junior,frend,ticher,mentor" etc. logic ar fi ca ultima sa fie "Pensionar" si tot asa logic ar fi ca toti Pensionar-i sa fie scosi la pensie.
       De ce? pentru ca toti stiu ca pensionari la o anumita vrsta (vechime) is pierd putin din......
       Asta este doar PAREREA mea

       omul a spus

       "NU S-AR PUTEA INTRODUCE UN DLL IN PRGDVB CARE SA TRANSFORME
       DIRECT FILMUL IN DVD?STIE CINEVA?

       Si ce comentari a primit?
       Dar oricum poate "mesagul" a fost ascuns undeva pe aci numa ce mie mia scapat...stiti noi Sirbi greu comunicam cu alti care nu sint "Sirbi"

       Comment


        #8
        @stailus
        Ai dreptate, cunosc situatia asta, dar cum ii deosebesti pe cei care cum spui tu, sant jucatori inraiti si pun intrebari prostesti de cei care pur si simplu sant incepatori si vor sa afle ceva?

        Comment


         #9
         @kroky

         Man sa avem pardon... nu pui asemenea intrebari decat atunci cand habar nu ai despre ce vorbesti. Habar nu ai ce e ala un DVD si ce e cu imaginea si sunetu dintr-un program de pe satelit. Sau ma rog in opinia unora totul se rezolva cu un plugin si asa iti poti da seama cat stie respectivul.

         Comment         Working...
         X