PCHOME.RO

Collapse

variatie nivel semnal

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    variatie nivel semnal

    Salut,
    am urmatoarea problema: pe hotbird am transpondere cu semnal foarte bun ex: 11662 v si transpondere unde nu am semnal decat intermitent: 10758 v.
    Ambele TPS Multi.
    Poate fi de la orientarea antenei sau poate fi ceva soft?

    calin

    #2
    da si tu detalii la ce placa ai ce antena sa ne prindem un pic....

    Comment


      #3
      locatia Timisoara, antena de 0.9, lnb invacom 0.3, skystar 2.6 cred si nu stiu ce driver.

      semnalul urca la 99% si scade la 0%, fenomenul se repeta cam la 5 secunde.

      antena nu se misca pentru ca pe alte canale/transpondere e stabil peste 70% chiar mai mult.

      Comment


        #4
        eu tzias recomanda urmatoarea hestie dute la http://www.technisat.com/ adati driverele noi (au vreo 22 mb) si incearca asa eu cred ca ai driverele vechi care arata aiurea semnalu.daca nu merge nici asa trage in pic de antena si vezi daca se schimba..

        Comment


          #5
          acelasi lucru il patesc si eu pe multivision cu ss2 2.6C, driver 4.2.9... cu acelasi driver dar cu alta placa acum 3-4 luni mergea stabil. am motor, asa ca am incercat sa ma duc un pic stinga-dreapta, insa fara rezultat.
          Offset 1.2 Al + HH Strong2100; SS2 ; DM 500S; Nokia Dbox2 2*I; Offset 0.9 DigiTV 2 x HSS-1160NA; clona 800HD, Yamaha TDM850.

          Comment


            #6
            e skew-ul de la convertor..itzi intra semnal de pe transponderu alaturat cu polarizare opusa

            Comment


              #7
              deci solutia sta in.... driver sau semnal? sa imi iau antena de 1.2?

              Comment


                #8
                solutia sta in invirtirea converoturlui sau miscarea lui stinga dreapta.intai incearca asta

                Comment


                  #9
                  GaboiU

                  si io am patit citeodata faza cu " semnalul urca la 99% si scade la 0% "

                  am presupus ca semnalul e 0% sau aproape ,si softul il reporteaza aiurea


                  hmmm..... poate am gresit

                  figura cu reglajul lnb - ului ( rasucit intrun sens sau celalalt si apropiat ,departat de antena ) am facuto si io si e buna : am cistigat peste
                  10 % la sky ita

                  ghetto' : " intra semnal de pe transponderu alaturat cu polarizare opusa "
                  asta e bug de lnb sau e normal , tre ' reglat lnb ?

                  Comment


                    #10
                    s-a rezolvat... am pus ultimul driver de la technisat si am reistalat progDVB.
                    initial, cand am dat doar update driver din device manager imi dadea device not started. am scapat de eroare instaland driverul cu setup.exe din kitul de la technisat.

                    acum vad si tps si multivision 1-6

                    Comment



                    Working...
                    X