PCHOME.RO

Collapse

Recomandari satelit

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 0 (0 members and 0 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Recomandari satelit

  Salut la toata lumea. Pot sa zic sa inca mai sunt invatacel in ce priveste ss2 dar am reusit sa fac rost de o antena de 1,20 pe care intentionez sa o montez pe bloc (daca stau la et. 2 intr-un bloc cu 10 et. exista pobleme cu semnalul pe o distanta asa mare?). Problema este ca inca nu am motor si vreau sa stiu ce satelit recomandati(am si cable link, am inteles ca m-ar putea fi de folos).
  Sper ca pe viitor sa nu va mai obosesc cu intrebari si sa ma descurc citind topic-urile de pe forum.

  #2
  Distanta e cam maricica .... acum depinde si pe unde tragi cablul, prin interior sau exteriorul blocului Foloseste totusi un cablu de buna calitate (ex. Belden)!

  Comment


   #3
   pana iti montezi motoras iti recomand doi sateliti: Hotbird 13E-mai ales daca esti bun cunoscator de franceza sunt multe canale tv de filme; un alt satelit recomandat e Astra 19E daca te intereseaza canale ce transmit sport(nba, liga campionilor,...)si aici sunt ceva posturi de filme la fel cum si pe hotbird sunt posturi de sport. Dar parerea mea ca NBA-ul live nu e intrecut de nimeni asa ca Astraaaaaaaaa!
   PS:inca o solutie e dual lnb si ii prinzi pe ambii in acelasi timp.

   Comment


    #4
    NU te zgarci la banii dati pe cablu .
    Sper ca n`ai luat "de la rusi" deja ...

    Comment


     #5
     De zgarcit nu o sa ma zgarcesc.Recomanzi un anumit tip de cablu tinand cont ca o sa-l trag pin exterior?
     Mersi tuturor pentru sfaturi.

     Comment


      #6
      Daca ai balcon sau posibilitatea de a monta antena langa fereastra cu vizibilitate spre sud, pune antena acolo si regleaz-o pe Hotbird 13.
      Bafta!
      Sa auzim numai de bine!
      P.S. Daca poti face ce ti-am sugerat eu, cu bani economisiti de la cablu cumpara o montura polara si un motoras si vei avea mult mai multe oportunitati!
      2 x 1,2m/offset+offset 0,85 si de 0,6m; ProLink/USB+SS2+SS2/USB; Strong 4400 cu Via+Irdeto1.06; Humax F1 FTA; 2 x Hyundai Digitv.
      TOTUL se plateste !

      Comment


       #7
       Daca aveam vedere spre sud, nici prin cap nu m-ar fi trecut sa ma catar pe bloc.Astea fiind nu prea am de ales.Sper a fac o alegere buna la cablu si sa nu am prea mari pierderi de semnal.
       Mersi pentru sfat si sper ca daca o sa am si alte nelamuriri pot sa apelez si in continuare la voi.

       Comment       Working...
       X