Your contribution will be used to pay for our hosting service.
THANK YOU FOR YOUR CONSIDERING CONTRIBUTING!

PCHOME.RO

Collapse

Ceva probleme

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Ceva probleme

    Problemele mele sunt urmatoarele:
    1. De ce de ceva vreme nu mai merge sa deschid Polsat (Nagra) de pe 13E chiar daca am ultimul Softcam.key? Folosesc ProgDVB cu SS1 iar in monitorizarea lui Yankse apare "Invalid key"?

    2. Aceasta este o problema mai veche! Cu ProgDVB (cred ca am folosit versiuni incepind de 3.xx pina la 4.21) pe 13E Nu-mi gaseste Multivision! Am incercat sa scanez manual dar daca introduc frecventa pe care este pachetul Multivision TPS (parca 12662 cu polarizarea aferenta) semnalul dispare din bara de control! Cu aceeasi placa SS1 dar folosind Multidec 9.3 Multivision apare frumos la locul lui!

    Daca s-a mai intilnit cineva cu aceste probleme ... o parere in plus nu strica niciodata!

    Multam' mult

    #2
    Cheia de la Polsat cu care merge la mine:
    N 7001 00 EBC882DE9C5F0A9A ;PolSat(13E)
    N 7001 01 77A684B46494F6E4 ;PolSat(13E)
    Partea cu ProgDVB nu am intalnit-o si mi se pare tare ciudata.
    f11

    Comment


      #3
      @f11
      Ce plugin folosesti pentru decodare la ProgDVB?

      Comment


        #4
        fenrir

        Comment


          #5
          Sunt cu yanksee 1.06.
          Intradevar am reusit sa generez key-e pentru Polsat si cu fenrir cu un nagra.txt luat se pe esaee.com dar acum' merge doar cu Yanksee .
          Apropo de Prog DVB am incercat mai multe versiuni ,acum sunt cu 4.23 dar sincer nu am prea vazut diferente majore.
          Personal mai folosesc WatchTVPro 2.14 deoarece gasesc mai usor updatarea canalelor pe net.Folosesc Win98 , am un calculator mai modest.
          Cu stima
          f11

          Comment


            #6
            Multivision este pe 11662, daca ai introdus corect frecventa si nu ai mai avut semnal poate fi si de la LNB. Eu am un LNB Alps si am probleme cu el la frecvente sub 11700 MHz nu mai am semnal dar daca opres Progdvb-ul si-l pornesc pe acelasi program merge. LNB-ul cred ca este bun dar nu este comandat corect.
            Verifica progamele sub 11700 MHz si vezi daca merg cu ProgDVB-ul cum merg cu multidecu.
            Bafta!

            Comment


              #7
              vezi sa ai ECM corect la channel properties. Eu am avut probleme din cauza asta.

              Respect!

              Comment


                #8
                Mai degraba m-as gindi la un ECM (apopos @wolferl poti sa-mi dai o valoare corecta?) fiindca acelasi LNB este legat si la receiver (Un EmTech) si care la Multivision nu face probleme

                Multam' mult!

                @f11
                Tot cu Yanksee vedeam si eu Polsat-ul! Actual folosesc Softcam.key din fisierele lui Xamuh! (Digi cred ca nu mai are timp sa actualizeze si fisierul asta pentru Softcam.key) O sa compar key-le date de tine cu cele din fisierul pe care-l folosesc eu!

                Multam' mult! ( si pentru adresa de unde pot sa iau nagra.txt!)

                Comment


                  #9
                  pentru siguranta da inainte, un update la progDBV (clich de dpreapta la mouse pe program) da dupa aceea aply shi sigurat itzi va aprea ecm corect in yanksee iar dupa aceea un dublu click pe el in yanksee (de nu ai auto ecm bifat)...oricum chestia manuala mi se pare mai buna

                  chestia cu diparitzia ecm-ului are 2 cauze(cel putin care le stiu eu...)prima este ca semnalul este f slab , nemaidentificind programul , a doua este un bug....care la acceserai sucsesive de programe codate (ca zappingul) ploduce o eroare de memorie (scrie not enought memory for buffer).chestia mi s-a intimplat de multe ori dar nu stiam care e cauza pina n-am incerct shi pe MY Theatre unde scrie negru pe alb in fereastra de pluginuri MD .cine vrea sa o incerce....mergetzi pe hispa shi zappinguitzi un pic pe tequilax (toate 3 poate shi xy ) iar apoi trecetzi pe playboy shi sexysat....dupa citeva zeci de accesari apare problema

                  solutzia...inchidetzi programul (progDVB sau MyTheatre) shi il repornitzi

                  Comment


                    #10
                    La update trebuie sa apara si ECM daca nu:
                    Pt MULTIVISION 1 ECM 161
                    pt M 2 ECM 261, pt 3 este 361 ... pt 7 ECM 761. Daca nu ai ECM corect nu merge cheia, dar semnal tot trebuie sa ai pe frecventa respectiva.
                    Bafta!

                    Comment


                      #11
                      O sa incerc sa fiu mai detaliat.

                      1. In legatura cu Polsat eu am avut probleme la Multidec, legate de asocierea intre ECM PID si celelalte PID-uri si numele canalului. Inteleg ca folosesti ProgDVB iar cu acesta n-am avut probleme de acest gen pana acum.

                      2. Verifica nivelul semnalului pe transponder, cu toti parametrii setati corect, eventual cu mai multe versiuni de ProgDVB. Daca ai semnal, valorile corecte de ECM le gasesti in ultima versiune de yankse-sid.cache, coloana 4, pentru a le confrunta cu cele gasite de ProgDVB.

                      3. Vezi sa nu ai mai multe fisiere *.key (ex. nagra.key), eventual sterge fisierul SoftCam.key.used (ar putea fi una din cauzele pentru care Yankse spune 'invalid key').

                      4. In ProgDVB, la scanarea satelitilor apar probleme intre canale cu aceiasi parametri, amestecandu-se numele canalelor de pe mai multi sateliti. Incearca sa faci un back-up la channel list-urile pe care le ai, sterge-le, reporneste ProgDVB, apoi scaneaza Hotbird (verifica intai semnalul pe tp. cu probleme) si vezi atuci ce obtii.

                      Respect! si ne mai auzim daca nu se rezolva!

                      Comment


                        #12
                        Daca nu merge spune-mi un mail sa-ti trimit channel list.

                        Respect!

                        Comment


                          #13
                          Problema este aceeasi! Eu nu am semnal in momentul cind introduc frecventa 11662 (Am incercat sa schimb polaritatea fara vreun efect)

                          Comment


                            #14
                            Eu iti spun cum rezolv la mine problema cu semnalul. Se poate insa sa nu fie aceiasi problema
                            Inlocuieste programul in lista de Transponders (din ProgDVB) in fisierul 0130.ini.
                            Pune 67=11662,V,27500,34 pe primul loc (1=11662,V,27500,34) si pe cel de pe primul muta-l in locul lui apoi da un scan pe tot satelitul. Problema la mine vine de la driverele placi. Placile ss1 si ss2 nu sunt capabile sa comande corect anumite tipuri de LNB.

                            Comment


                              #15
                              @f11
                              Multumesc pentru cheia corecta Polsat 13E Este o greseala in fisierele lui Xamuh (sau nu este updatat!)

                              Comment

                              Your contribution will be used to pay for our hosting service.
                              THANK YOU FOR YOUR CONSIDERING CONTRIBUTING!


                              Working...
                              X