PCHOME.RO

Collapse

cum sa fac sa downloadez?

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  cum sa fac sa downloadez?

  cum sa fac sa downloadez si eu intr-un mod simplu? pana acum mi-a zis cineva sa incerc cu fdsreceiver parca , dar nu prea ii dau de cap.
  Bravo J.

  #2
  daca vrei ajutor cel mai bine ar fi sa vorbim pe mirc ca asa e cam greu de explicat dar in linii mari e cam asa: orientezi antena pe W3 la 7E. Din server4pc selectezi din lista aia (care la driverul 4.2.11 de pe www.technisat.com e destul de mare) Europe Online W3 7E C12.
  Verifici si tu daca ai semnal bun. Sa nu ai pachete pierdute, si apoi dai drumu la fdsreceiver pe care poti sa il dai jos de pe your-offers.net.
  selectezi ip-ul dvb de obicei ptr ss2 192.168.238.238 si dai start
  si astepti. O sa inceapa sa vina o gramada. Vezi sa nu uiti ca acolo unde ai executabilu de la fdsreceiver sa fie si directoarele "ok" si "incomplete".
  Cam asta e in linii mari

  Comment


   #3
   ok merci mult, cred ca zilele astea o sa ma apuc de treaba. o sa iti spun ce am facut. bye.
   Bravo J.

   Comment


    #4
    multumesc pe ajutor. am reusit si eu in sfarsit aseara sa rezolv . am observat o singura chestie: cand i-am dat eu drumul aseara pe la 6, majoritatea fisierelor mi le baga la "incomplete", apoi dupa la ora 8 a inceput sa mi le bage pe toata la "ok". sa fie oare din cauza ca s-a innoptat si am semnal mai bun? si mai am o intrebare: cu parolelele? am intrat pe www.your-offers.net am luat parolele alea, dar vad ca nu e nici una de la fisierele care le-am primit eu aseara?! multmuesc anticipat !
    Bravo J.

    Comment


     #5
     Aproape tot mereu cand dai drumu la fdsreceiver primele fisiere le baga la incomplete. asta pt ca se intampla sa downloadeze direct fisierul fara FEC si nu are cum sa-l repare daca ai cea mai mica eroare
     Ofset 32'' moteq sg 2100, invacom quad(lin+cir), pansat 2700, dreambox 500, ss2, Twinhan VP7021,
     18'' ofset dish + 18'' ofset bev

     Comment


      #6
      Cum iti merge download-ul ca eu l-am pornit de o ora si nu vine nimic?
      offset 90 Al Hispasat, offset 1.30 Al, SS2, invacom alb, Dream500, Act 18'', VBoxII

      Comment


       #7
       pot sa spun ca imi merge chiar bine. adica eu cand ii dau drumul, stau maxim 2-3 minute si incep sa imi vina fisierele. mai imi baga din cand in cand fisiere si la incomplete, si faza asta ma enerveaza. cand mi-e lumea mai draga, imi taie macaroana.... si am mai observat o faza ca nu downloadeaza si el la rand arhivele, ci le ia pe sarita unele din ele. eu inca sunt la inceput si nu stiu prea multe. poate imi mai dati voi niste sfaturi. sa auzim de bine.
       Bravo J.

       Comment


        #8
        Le ia foarte bine. Fisierele nici nu sunt transmise in ordine! Transmisia lor este aleatorie.

        Comment


         #9
         E normal sa nu vina in ordine. Incomplete sunt de obicei din cauza configuratiei, antenei, rar sunt din transmisie. Daca ai incomplete poti sa le refaci folosind quickpackets, sau daca ai suficiente fiser par2, poti sa copiezi incomplete din temp in directorul ok si sa le refaci cu fisre par2. - la par1 nu merge

         Comment


          #10
          mai baieti dati si voi ceva exemple cam ce se poate suge de pe eon sa stiu daca are rost sa mut antena

          ichsehwaswasdunichtsiehst

          Comment


           #11
           Ce exemple vrei sa-ti dam!? Se poate lua cam tot ce-i nou de la filme, jocuri pana la programe,documentare(encarta,enciclopedia britanica...) deci cam tot ce te intereseaza si e de domeniul prezentului. Iti trebuie doar un hard mare 80-120G si rabdare cu fisierele codate. Parolele putand veni si dupa cateva zile. Dar nu-ti fa probleme ai destule si necodate...

           Comment


            #12
            mersi mult, na ca ma pun si eu pe treaba

            ichsehwaswasdunichtsiehst

            Comment


             #13
             explica si mie te rog mai mult despre quickpackets. am programul, dar nu am idee ce trebuie sa fac? am auzit ca sa trimit arhivele la un prieten, si ...... . de ex imi lipseste arhiva 36 de la i,robot. si am mai auzit o chestie: chiar daca iti lipseste o arhiva filmul functioneaza? cica ar sari cateva secunde sau minute din arhiva respectiva.
             Bravo J.

             Comment


              #14
              @v cosmin adica ce trebuiue sa ii fac la antena ca sa nu mai vina incomplete ?
              Bravo J.

              Comment


               #15
               1. Ca sa nu mai vina incomplete trebuie in primul rand sa stergi toate pidurile inafara de 1041, 785, 786 (eu am setat si autoset multicast pid)
               2. Nu cred ca se poate vedea un film dintr-o arhiva rar incompleta (cred ca este imposibil de reparat arhiva).
               3 Cu programul quickpackets recuperezi biti din arhiva si o construiesti din nou (dar nu il prea recomand daca nu ai prieteni sa-ti trimita pachetele recuperate) Iti recomand un program de torrent ex. bittornado este super.
               Ofset 32'' moteq sg 2100, invacom quad(lin+cir), pansat 2700, dreambox 500, ss2, Twinhan VP7021,
               18'' ofset dish + 18'' ofset bev

               Comment               Working...
               X