Your contribution will be used to pay for our hosting service.
THANK YOU FOR YOUR CONSIDERING CONTRIBUTING!

PCHOME.RO

Collapse

power wu

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  power wu

  scuze daca repet un subiect deja dezbatut, dar cu un search am gasit doar subiecte ca: topul programelor, pareri despre programe Ro, si tot asa in genul asta, nimic din ce m-ar interesa.
  inainte de a intreba ceva sa descriu ce folosesc. ma joc cu progDVB 4.14.3 (daca nu ma insel) si am scanat eu satelitii (nu imprumutind liste cu sateliti de la altii). pt decodare folosesc doar decodare soft cu yankse+softcam.
  acum sa vina si intrebarea: careva din voi poate vedea de ex. HBO? fiindca am luat fiecare post in parte si nu am gasit asa ceva. il pot decoda cu ceea ce am? tot asa nu vad: antena1, protv, primatv. in schimb vad toate mizeriile de care nu am nevoie (tvr cultural, tvr1, 2, b1tv, paxtv, polsat1) in schimb nimic din cele "bune cit de cit". gresesc eu cu ceva sau pur si simplu nu imi ajunge yankse.
  ce ar trebui sa folosesc sa vad si eu programele romanesti "mai bune"?...

  #2
  Programele romanesti ca ProTV, Antena1, HBO, nu ai cum sa le vezi sunt codate in PowerWU si acest sistem nu a fost spart inca,PrimaTV emite FTA pe Intelsat901 18V trebuie doar sa muti antena pe satelitul respectiv.

  Semnatura se incarca...

  Comment


   #3
   ok, am inteles ca in afara de prima nu pot vedea restul dar si prima de ex. de ce nu imi intra, fiindca am luat si eu lista in fata mea de pe rdi cu posturile ro, si asa am facut cautarea lor.
   ar fi trebuit sa-l vad chiar daca intra sub alt nume, nu?

   Comment


    #4
    Daca ai pus antena pe satelitul unde e PrimaTv (Intelsat910 18V) trebuie sa mearga, la scanare iti apare cu numele de CHANEL ONE.Deci verifica daca ai pus antena pe satelitul corect.

    Semnatura se incarca...

    Comment


     #5
     mentionez ca a fost pe satelitul corect, "buba" trebuie sa fie in alta parte. acum oricum nu sunt acasa, dar pe seara incerc din nou.

     Comment


      #6
      Atunci nu se poate sa nu intre, are semnal foarte puternic, ti-a intrat ceva de pe satelitul respectiv? Daca da vezi ca mai e un singur canal FTA Bahninformation sau asa ceva.Cauta dupa programul ala, datele le gasesti in revista Infosatelit sau pe net la KingofSat.

      Semnatura se incarca...

      Comment


       #7
       Totusi ce fel de placa ai?Nu cumva un SS1 rev1.6?
       f11

       Comment


        #8
        f11, (ca sa incep cu tine) am placa ss2 rev 2.3 cu antena offset de 1,6m, lnb 0.3 dB.
        pe de lata parte aseara am avut ceva musafiri si nu am avut timp sa verific din nou prima tv. asa ca ramine pe curind.

        Comment


         #9
         salut

         Este o chestie intilnita frecvent deoarece sunt mai multe canale cu aceiasi frecventa sfatul meu baga un ProgDvb nou scaneaza din nou shi lasa doar un satelit in lista in stanga shi o sa apara

         PT CONFORMITATE ROWAREZ(CORBUT CEZAR MANASE)

         Comment

         Your contribution will be used to pay for our hosting service.
         THANK YOU FOR YOUR CONSIDERING CONTRIBUTING!


         Working...
         X