Your contribution will be used to pay for our hosting service.
THANK YOU FOR YOUR CONSIDERING CONTRIBUTING!

PCHOME.RO

Collapse

configuratie ptr.ss2

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 0 (0 members and 0 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  configuratie ptr.ss2

  @slice
  multumesc,dar fiind incepator va rog,daca se poate o configuratie completa(main board,memories,videocard......)
  mai am nevoie de tv tuner?poate misca ss2 o montura polara?ce varianta de ss2 sa iau si de unde

  #2
  in primul rind nu deschide un nou topic cind dai un raspuns, e inutil si administratorul te va "sanctiona "daca continuii asa.
  dupa care cam in felul acesta:
  ss2 duce o montura polara fiindca si eu tot asa ceva am. varianta de ss2 recomandata ar fi revizia 2.6, dar daca nu gasesti e buna si cea 2.3 (ti se va bloca la un moment dat dar asta e problema cea mai mica fiindca se rezolva in mai ptuin de 1 minut.
  configuratie sa zicem ceva de genul: proc 500MHz, placa de baza nu conteaza (sa suporte procesorul binenteles), memorie 128 ar fii ideal, placa video 32 MB e minunata (desi nu cred ca influenteaza hotaritor, fiindca placa ss2 are partea de tvtuner care prelucreaza semnalul). ar fii indicat un cooler (ori de care) in zona placii ss2 fiindca se incalzeste destul de tare (daca dai un search sigur vei mai gasi anunturi asemanatoare pe forum cu cel solicitat de tine)
  tvtuner nu ai nevoie, daca ai deja asa ceva (parerea mea e sa scapi cit mai iute de ea pina gasesti pret bun oferit pe el)
  la partea de antena: lnb, montura polara (ai zis ca asa ceva ai), actuator; iar pozitioner nu neaparat fiindca mai sunt si alte variante. (daca citesti topicurile, vei vedea ca iti poti construi si singur asa ceva cu costuri mici si ca comoditate mult mai eficiente)
  achizitia placii o faci de unde vrei, aici nu ma pot baga. e alegerea ta si in plus nu fac reclama pe forum nimanui.

  Comment


   #3
   atentie

   @slice
   Nu induce oamenii in eroare...poate ca omul o sa ia un calc. cu procesorul de 500MHz si va avea minunata surpriza sa vizioneze macroblocuri in loc de programe codate...deci atentie,poate ca doar in mod exceptional un SS2 poate sa mearga rezonabil combinata cu un procesor la 500MHz,eu am vazut-o mergand cu un minim 700MHz,dar sistemul era foarte bun si fresh instalat...recomandarea mea-sariti peste 1Giga cu procesorul ca sa stati linistiti

   Comment


    #4
    @maxx
    scuze, dar nu am avut intentia de a induce oamenii in eroare. omul a intrebat de o configuratie minima, si nu cred sa ma insel chiar asa de tare asupra lui. iar daca vorbim de cea recomandata, putem merge foarte departe.
    cu sistem athlon xp 1800+, 512 MB, hdd 60 GB/7200 rpm nici acum nu pot spune neaparat ca sunt cel mai multumit ( nu vreau sa para lauda deloc). merge foarte bine, dar in totdeauna e loc si de mai bine.
    sper ca n-am suparat.

    Comment

    Your contribution will be used to pay for our hosting service.
    THANK YOU FOR YOUR CONSIDERING CONTRIBUTING!


    Working...
    X