Help la o placa Broadlogic

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Help la o placa Broadlogic

  Am o placa Broadlogic sau cel putin asa stiu eu deoarece pe ea este o eticheta ce scrie ABA-1030 si am inteles ca de acest tip. Dupa cite am inteles cred ca a fost folosita la internet dar la mine nu merge in calculator am gasit de pe net niste drivere pentru Win98 dar pt. XP nici vorba. Daca ma poate ajuta cineva sa o fac sa mearga in rest e ca si moarta indica doar nivelul damnalului si in rest nu mamoreaza nici un canal.

  #2
  Twinhan/VisionPlus 1030:
  http://www.twinhan.com/download_driver&software.asp

  Comment


   #3
   Tu mi-ai dat un link de placa Twin Han si crezi ca o sa functioneze un ABA-1030 ?
   M-as mira sau sunt cumva identice?
   lamureste-ma ca nu cumva sa o tun cu totul ca atunci nu am facut nimic doar de lucru de geaba.

   Comment


    #4
    Din cate am inteles eu, tu erai sigur de faptul ca placa este modelul 1030. Ai presupus ca e vorba de broadlogic, iar eu ti-am sugerat ca ar putea fi twinhan (care are acelasi nr. de model).
    Daca intr-adevar placa e broadlogic, nici nu cred ca o sa gasesti drivere de xp pt. ea. BroadLogic Satellite Express a fost preluata in ianuarie 2002 de VBox Communications, care a sistat productia si suportul modelului 1030, continuand cu 2030/2035 etc.
    www.vbox.to
    Se pare ca progdvb-ul suporta atat 2030 cat si 1030, deci o idee ar fi sa incerci pe forumul de acolo sa ceri suport si poate iti da cineva un driver care sa mearga.

    Comment    Working...
    X