Your contribution will be used to pay for our hosting service.
THANK YOU FOR YOUR CONSIDERING CONTRIBUTING!

PCHOME.RO

Collapse

Fen*rir

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Fen*rir

  Nu prea am avut timp sa testez fen*rir.

  A lucrat cineva cu el? Poate ne faceti un howto use + la ce este bun, etc.
  Este cotat cu 4 thumbs up pe Multidec &CO..... majoritatea programelor sunt cotate cu maxim 3 th up pe acel site.


  Merci ,
  Joflo

  #2
  e destul de dragut fenrir-ul:
  ce trebuie sa faci:
  sa completezi fisierele cu cheile de management:
  ird-beta.kid cu cheile de ******-betacrypt
  seca.kid cheile seca
  viaccess.sci cheile viaccess

  ii dai active din meniu, si apoi dupa ce esti pe programul pe care vrei sa obtii cheile stai si astepti ( vei primi cheile operationale daca ai cheile de management corecte ) ... eventual poti sa te uiti la monitor

  Nagra nu am testat deoarece snitch mi se pare cel mai bun !

  Puncte in minus:
  - cand il folosesc imi ocupa cam mult procesor
  - ar fi de preferat sa scrie cheile noi in softcam.key

  Comment


   #3
   face update la cnx,via,irdbet,sec,si nagr

   nu are nici un cusur....singura chestie este ca trebe sa ai pmk-urile de pe o cartela orginala.....si-ti face update automat,daca-i dai enable....eu l-am folosit ,pt nagr,si merge marfa....la celelalte nu am incercat...deci nu pot confirma ca merge......oricum e marfa la nagr......face update in mai putin de 1 min. ......mai ales ca canalul digi, cel nou, a si schimbat cheile chiar azi......deci merge pe verificate! eu folosesc progdvb 4.23....si cel putin pe nagr merge beton!

   Comment


    #4
    merge nagra shi ****** garantat.in rest momentan sunt in probe cu el iar la nagra mi se pare mai rapid ca snichu` beta3

    Comment


     #5
     Face AU pe toate fara probleme. Ca sa ramana cheile inregistrate trebuie facut pt fiecare sistem de codare cate un fisier .key aparte, adica ******.key, seca.key, viaccess.key, nagra.key, conax. key, cryptoworks.key

     Comment


      #6
      Fen*rir

      Buna Mentor,

      Aici este o chestie pe care nu am inteles-o - c***x si cr****works....

      Am inteles ca sistemele cu cheie publica care pot fi decryptate cu Ya**se sunt V,I,S,N, c***oworks -no decryption si c***ax no key...

      Cum facem pentru aste doua?


      Thanks,
      Joflo

      In plus am mai muncit la tema asta si uite un how to mai pentru incepatori.

      Daca nu m-ai fi incitat cu C**AX si CWORKS chiar vroiam sa ii pun un verdict de genul:

      FB pentru cei care creaza softkam , dar aproape inutil pentru basic user care vor lua softkam ul si vor AU pentru na**a cu snitchul.

      In asteptare pentru lamuriri CO**X/CWORKS

      Thanks,
      Joflo

      1) copy the files to the tv app directory, at the same place as others plugins, making sure that the nagra/* stay in that subfolder
      2) copy the *kid.example to *.kid, for instance seca.kid.example seca.kid, ditto for *.sci and Nagra/nagrakey.txt.
      3) grab valid master keys somehow and insert them in their respective cryptosystem files (seca.kid, ird-beta.kid, viaccess.sci, conax.kid, Nagra/nagrakey.txt). For Nagra keys, have a look at the first posting and follow the link, if you have additional keys you can add them after expanding the PK2 key to the N1,E1 form and N2, VK(=VerifyKey), use EMMStudio for instance. One last remark: make sure you don't leave trailing spaces before/after the key text in the file, it's very picky.

      For other CA, do some homework, get keys from friends, but beware not to make them too public or they will be killed, or better extract you own keys from your subcriber card.

      The structure of the *.KID... is described in the readme, but the format is the same as previous AU plugins (MDLoggen, Soft-ci, SymCI).

      4) run your tv app, and display the fenrir monitor: it should indicate the number of loaded 'cards' for each system (except nagra).
      The top window shows the detected CA EMM pids with CA system name.
      You can then (un)check the pids you want, the logging starts immediately
      if Analyze is checked. After that, with some luck and valid keys, you should see an update message with the new keys.
      The new keys are written to *.key files and usable by Yankse.
      You can customize the paths to both the *.KID and *.KEY files, but I suggest that you have first a working setup with default path (current directory).

      Comment


       #7
       chestia care nu am reusito e cu schimbarea directorului.
       adica am creat un director fernir in care am pus kid-urile shi am copiat shi fisierele key care le aveam shi erau functionale.
       am schimbat iniu shi regu` sa fie dupa cum le-am pus eu am pornit Prog dbv shi surpriza...invalid key.am verificat rasverificat nica gresit.
       copiez numa keyurile in radacina shi spre surpriza cu toate ca ini era modificat porneste decriptarea.deci pluginu yankseului e de cacat in privintza gasirii key-urilor
       problema cu nagra bagata in directorul fernir e shi mai faina.la fel belele dar totushi ferniru face autoupdate (dupa cemi ingenuncheaza xp-u cit consuma din procesor in varianta asta).zic vere am bulit pROGdbv-u cu atitea modificari.dar totushi o ultima incercare....fac iniu ca la initzial copiez kidurile shi nagra in radacina shi surpriza....playboiu` de pe hispa care inainte invarial il bloca de cit sugea fpu-uri din procesor cind cuplam autoupdateu pe fernir nu mai blocheaza...ba chia mere frumusel cu tot cu ferniru pus pe autoupdate.
       deci un sfat nu maodificatzi nica la setari de vretzi sa avetzi o zi linistita fara pumni in tastatura sau masuratori la ferestre de incape monitoru sal arunci pe geam

       aviz amatorilor

       Comment


        #8
        Salut

        Consemnez shi eu la acest capitol care este ft interesant,ce este mai ciudat este acest conax mi-am batut capul cu el de il simt in cercuri nu mere shi gata as vrea sa stiu daca se poate dar PLEASE cu explicatii babesti eu inteleg mai greu shi uit repede repede ,fir-ar fenrirul de ras sa fie ca mi-a mancat sufletul,imi vine sa mor de ciuda mai ales ca cica sunt unii care vad connaxul cu el,dau 7 zile din viata sa stiu cum,hai ca v-am plictisit,shi daca siunteti draguti trimiteti-mi shi mie ceva PMK in P.M.
        sau in mail
        MULTAM FRUMOS SHI BAFTA LA TOTI        PS.Mah hai sa-i dam de cap Fenrirului ca mie mi se pare interesant        PT CONFORMITATE ROWAREZ(CORBUT CEZAR MANASE)

        Comment


         #9
         s-ar parea ca shi conaxul ar fi respart...cel putin asha zic unii.a aparut un post pe un grup pe yahoo.(tibor_dadu) in care cineva sustinea ca sunt cartele pentru conaxul de pe thor care mai fac shi au dar sunt cam scumpe 300 de lire.pentru lamuriri cautatzi pe forumul ss2 despre conax.

         p.s. chiar a reushit cineva au pe via sau seca?dupa 3 sapt de incercari am renuntzat deoarece se pare ca tot ce apare (pmk mk) is minciuni...deci daca nu avetzi wallbanger shi o cartela valida momentan suntetzi in pom.

         Comment


          #10
          Am si eu o intrebare:

          A reusit cineva AU in SECA sau VIA. Ca la mine nu vrea nicicum. Sau poate nu am asteptat eu destul. Daca a reusit cineva AU pe cele doua sisteme sa ne zica si noua cum a facut sau sa ne dea kid files si noua.

          Mersi

          Comment


           #11
           Si eu am reusit AU numai pe Na*ra si Ird-Beta. nimic insa cu via si S*ca.
           Scrieti fratilor, ce-i cu astea ?

           Comment


            #12
            dupa ce am incercat via shi seca aproape 3 saptamini am ajuns la urmatoarea concluzie......minciuna dragilor.l-am luat lam invirtit iam bagat logu sa ma uit ce face....shi am avut surpriza urmatoare.am sters toate fisierele de via shi seca iar el la pornirea progdbv-ului tot mi le vedea shi tot cauta....deci mi se pare o minarie chestia cu au pe via shi seca.facetzi comparatie cu au pe nagra unde de modificatzi nargra .txt urla del ia mama draq ca nu gaseste fisierele.

            aaaa shi inca o gaselnitza....am dat peste niste pmk de via de pe 007000 (absatul).fernirul nu are pentru via un prv cum are ****** ird-beta.prv iar in log pare ca le ia din prv yankseului.e chestia e ca pentru id de absat yankseu vedea frumusel 007000 absat pe cind fernirul era cu liniutze.l-am luat iam facut un via.prv shi nimica...tot liniutze.
            poate n-ar trebui sa fim bulangii sal blagoslovim pe vlinders ca neo bagat mortu in casa dar trebuia sa zica shi el ca e beta 000001 sa nu ne mai chinuim ca prostii
            s-ar parea ca tata vlinders(de nu ma inshel) a luat shi compilat pe linga faustul de-l avea ceva surse de au de ******-beta care erau inainte iar la via shi la seca mai trebuie sa asteptam.

            ps cine nu e deacord cu mine sa-mi dovedeasca ca gresesc cu un au pe via sau seca shi ma inclin in fatza lui shi ii spun guru

            Comment


             #13
             Merge si AU la via*. Depinde de ce *.sci ai.
             Ca si in cazul lui n*gr* si ird* nu poti sa faci AU decat pt anumite pachete, pentru restul (care sunt dec) trebuie gasite cheile tot de pe net pentru ca fisierele noastre *.kid, *.txt, *.sci nu sunt complete.
             Pt a complecta aceste fisiere cu cat mai multe date avem nevoie de PPUA, PMK si alte date care sunt pe cartele, deci cei ce stiu sa citeasca aceste date de pe cartele ne pot ajuta. Trebuie sa vedem si noi ce date avem pana acum in *.kid pt ca uni dintre noi au mai multe date sau altele si sa vedem care sunt bune.
             Cand ajung acasa am sa inerc sa intru pe net si sa va dau *.sci pe care il am eu.
             Este bine daca spuneti si voi ce UA, SA, MK0-7 aveti.
             Daca nu putem posta aceste date pe forum din anumite motive spuneti si vom gasi alta cale.

             Comment


              #14
              exista p.m.
              astept cu nerabdare sa itzi spun guru

              Comment


               #15
               Am incercat sa pun *.sci pe Members upload insa nu imi intra parola
               @ghettoman ai pm.

               Comment

               Your contribution will be used to pay for our hosting service.
               THANK YOU FOR YOUR CONSIDERING CONTRIBUTING!


               Working...
               X