Your contribution will be used to pay for our hosting service.
THANK YOU FOR YOUR CONSIDERING CONTRIBUTING!

PCHOME.RO

Collapse

folosirea a 2 pachete ss2

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  folosirea a 2 pachete ss2

  a incercat cineva sa foloseasca 2 placi ss2 pe acelasi sit. de operare?
  ma intereseaza daca se poate configura de ex. ca pe unul sa-l folosesc la download iar cel de al 2-lea pt vizioanrea canalelor tv.

  #2
  Se poate pe acelasi calculator pune 2 placi; eu am vazut chestia asta dar nu cu ss2...
  Salut Prieteni!

  Comment


   #3
   ss1 si ss2 merg fara probleme.doua ss2 nu am reusit sa le fac sa mearga sub nici o forma pe winxp.la hard le vede le aloca resurse dar cand e de folosit progdvb nu vede decat una nu stiu pe care iar server4pc stie ca sunt 2 dar cand face comutarea intre ele ia aceeasi placa .ce e mai curios e ca mi-a dchimbat macul de la placi intre ele ,foloseam o placa mai veche pe sat si macul era necesar pt fastsurf.dupa ce am terminat sa ma joc cu ele fol placa noua la fastsurf si are macul corect .
   se pare ca merg 2 ss2 cu win2000.

   Comment


    #4
    sa inteleg ca pina la urma daca folosesc winxp nici macar sa nu ma gindesc la 2 placi ss2? da? ok. iar la capitolul configurare trebuie sa stiu cave sau il face el automat, adica va stii si singur ca fac fastsurf cu una si vizionare tv cu cealalta?
    legat de mac, am citit la alt capitol ca e ceva de care nu prea se discuta. in 2 cuvinte despre ce e vorba (nu sint fff avansat in domeniu) ( va rog pe intelesul tuturor)

    Comment


     #5
     mac il gasesti in data services la setup4pc .fiecare placa ss2 are un mac dupa care se face indentificarea utilizatorului de catre provider.
     nu pot sa-ti spun mai multe despre configurare deoarece nu m-am prins ce minuni se intampla cand sunt 2 ss2 .depinde mult si ce placa de baza ai.recomandarea mea este de a folosi o placa ss1 pt tv si ss2 pt date.
     oricum iti trebuie 2 antene .daca ai o sing ant si esti pe astra am auzit ca ar merge down eon si in acelasi timp sa vezi freex pe progdvb fiind pe aceesi frecventa

     Comment


      #6
      stai asa. de ce ar trebui 2 antene? daca sunt pe astra pt dld, si vreau sa ma uit si la tv tot pe astra, nu e de ajuns o singura antena? dar daca folosesc un lnb cu "2 capete". in plus zici ca ss1 e "partenerul ideal" pt ss2. dar la pret m-i se pare piperat.
      dintre cei ce citesc postul cine stie un pret bun pt ss1, accept ss1 second hand in stare buna (fara sa se fii umblat prin ea).
      vorbind tot de lnb, daca stau pe astra (ca veni vorba) semnalul prins de un singur lnb nu il pot imparti pt 2 receptoare (2 placi ss2)? ce m-ar bruia? care ar fii piedica?

      ziceai de placa de baza:
      configuarea mea daca nu-mi scapa ceva e urmat:
      MB via k333+
      amd athlon 1800+
      512MB Ram
      ss2
      hdd WD 60GB/7200
      mi-a scapat ceva ce ar putea influenta recaptia de pe satelit?
      antena 1,6m offset
      pozitioner srt v50
      lnb 0,3db digitalgold
      sist de op.:winXP prof.

      Comment


       #7
       incearca sa vezi pe un receptor program de pe frecv V si pe celalalt de pe H.cu un twin merge sa vezi orice de pe accelasi sat, altfel esti limitat ....
       pretul la ss1 e mare deoarece face decompresie mpeg hard .

       Comment

       Your contribution will be used to pay for our hosting service.
       THANK YOU FOR YOUR CONSIDERING CONTRIBUTING!


       Working...
       X