PCHOME.RO

Collapse

Problema SF cu ss2 & LNB Philips 0.6

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 0 (0 members and 0 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Problema SF cu ss2 & LNB Philips 0.6

  Am o problema care ma manca de cand mi-am pus instalatia.

  Suna cam asa: vad canalele de pe HB fara probleme, majoritatea, dar sunt multe care in momentul in care mut pe ele in ProgDVB, pur si simplu nu am semnal pe ele... nici macar nu zice 0%.
  Las pe canalul cu pricina, inchid ProgDVB si il deschid iara, si atunci deabia am semnal pe el, si il si vad. Dar daca mut pe un canal din cele care mergeau si innainte si revin innapoi, aceiasi problema.

  Acum faza SF: sunt pe un canal care merge si mut pe CANAL+ FILM si dupa aia pe unul care aveam probleme, si stupoare: acesta merge

  Am venit cu placa DVB a unui prieten sa vad daca e stricat LNB-u, dar se pare ca cu al lui imi merge... A lui totusi e rev. 2.6 si a mea 2.3. O sa incerc si cu un 2.3...
  Am mers si eu cu placa mea la antena lui... si nu apare problema la el.

  In concluzie: se poate sa fie incompatibila placa DVB cu LNB-ul meu? (PHILIPS 0.6dB) sau am probleme cu altceva?

  Eu sunt pe HotBird si cateva din canalele cu probleme sunt: 4funTV, HIT CHANNEL, cele din pachetul T-Systems/MTI, RTL, RTL II, s.a.
  Canalul CANAL + FILM pare sa rezolve temorar problema si parca ar debloca ceva acolo.

  Astept pareri, si daca sunteti care ati patit la fel...

  #2
  ce drivere ai?
  incearca 4.28

  Comment


   #3
   si 4.2.8 si 4.2.11 fac la fel

   Comment


    #4
    alt so inafara de 2003 ai incercat?

    Comment


     #5
     da... si pe XP am incercat... aceiasi problema si nu pot sa-mi imaginez ce poate fi defect acolo.

     Comment


      #6
      Aceasi problema o poti intilni si pe unele LNB-uri Alps. LNB-ul merge perfect pe alte tipuri de receptoare dar are o problema cu ss2. Aceasta problema a fost si la alti producatori de placi si a fost rezolvata prin drivere noi, in cazul TehniSat-ului insa nu va exista nici o rezolvare deoarece sunt complect dezinteresati de subiect (ca orice producator care nu se respecta si urmareste doar profitul).

      Rezolvarea este una singura: schimbarea LNB-ului (in general cu Strong, pt. ca el este cel mai compatibil cu ss2 - dar totusi verifica-l inainte sa-l cumperi)

      Pana atunci poti sa dai refresh din progdvb ca sa nu-l mai opresti (te duci pe canalul care are 0 si la settings - device list selectezi sky star 2 si ii dai start) Problema o ai pe canalele sub 11700MHZ si cand dai de pe unu pe altu ai semnal dar daca ai dat pe unul mai mare de 11 700 MHZ si te intorci inapoi trebuie iar refreshul.

      PS: bafta la incercat LNB-uri

      Comment


       #7
       La ss2 rev 2.6 problema a fost rezolvata.

       Comment


        #8
        ok... am inteles ca tine de frecvente...
        dar cum se explica ca daca mut pe CANAL+ FILM (10892 Mhz) prima data si dupa aia pe un canal cu probleme nu mai trebuie sa dau reset la progdvb ?

        si inca ceva: deci nu e defecta nici placa nici LNB-u? pe mine nu m-ar deranja atat de tare dar sa nu ma trezesc dupa ce expira garantia totusi ceva nu mergea bine....

        Comment        Working...
        X