Care este cea mai buna?

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Care este cea mai buna?

  Salutare!

  Am avut pana de curand SS2 2.6b,dar cam slabuta la semnal.As vrea o recomandare,indiferent de producator,dar sa indeplineasca 2 conditii:
  1.sa aiba sensibilitate mare la receptie
  2.sa aiba posibilitatea decodarii la cat mai nulte programe.


  o parere ceva?

  #2
  Pai sa-mi dau cu parerea... Eu am un SS2 2.6c. Sunt multumit de ea. Ce sa zic, decodeaza tot ce-i pui in SoftCam.key, iar receptia respecta cat de cat hartile de acoperire din SatcoDX: daca acopera zona Pitestiului, prind, daca nu, nu. Si asta si cu o antena pe care inca nu am apucat de cand am pus-o sa o aranjez perfect la "verticala".

  Comment


   #3
   Parerea mea ca fost posesor de SS2 2.3. Versiunea 2.6c este cea mai laudata. Personal ti-as recomanda un Hauppage dar am inteles din alte discutii ca poate face figuri in diferite configuratii hardware. ( Nu se intelege prea bine cu placa de baza, cu SB, etc). Nu am verificat, iti spun din ce am citit.

   Pe scurt: Technotrend 2.6c

   Comment


    #4
    ss2 2.6b are cel mai prost tuner dintre toate placile ss2...........
    iti recomand ss2 2.6c ca raport pret/ sensibiltatea tunerului............
    dintre cele mai sensibile ar fi ss1 rev 1.3 si pinnacle(n-am testat-o , dar o lauda toti pe toate forumurile in ceea ce priveste sensibilitatea tunerului.....)
    ss1 este cam scumpa si nu prea poti decoda totul (cele mai multe aplicatii sunt dezv. pe ss2-mai populara)...............
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

    Comment


     #5
     inca ceva: da-i si tu un search...........
     o sa gasesti mai multe pt. ca s-a dezbatut problema asta................
     TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

     Comment


      #6
      [email protected] este cam scumpa si nu prea poti decoda totul?
      Adica ce nu poti decoda cu s1,poate poti sa fii mai explicit,mie imi merge totul perfect cu s1

      Comment


       #7
       Din cate am citit si eu prin forumuri, nu mai stiu care, free-x-ul nu se putea decoda cu ss1 sau full-x-urile, limitare hardware. Ne poti confirma ca ti-a mers free-x-ul fara sa inghete si ca iti merg full-xurile cu ss1?

       Comment


        #8
        exact - ss1 e de cacao in privintza lucrului cu pachete de date. eu am avut ss2 si am trecut la ss1 pt. ca, pe vremea aia, cu ss2 nu puteam folosi motoru'. dar cu ss1 nu tu eol, filegrabber sau ceva programe xxx carora nu le duc dorul din moment ce sunt destule altele (+ biblioteca personala )

        in schimb avantajele ss1 in privinta stablitatii, incalzirii, consumului de resurse si curent, calitatzii tv-out, decodarii hw. sunt cele ce m-au convins ca aceast placa merita banii.

        ca moderator pe forumul oficial progdvb, ritzdvb si dvbn, pot sa te asigur ca 90% din userii cu probleme au ss2 sau twinhan iar aceste probleme sunt cauzate in special de decodarea sw., ca e de la aplicatie, ca e de la graph-uri, ca de la filtre neinregistrate, ca de la o configuratzie pc etc.


        ciao
        whitesnake.com

        Comment


         #9
         unde gasesc in ro un Hauppage?si cam la ce pret?

         Comment


          #10
          Am observat ca majoritatea aplicatiilor dezvoltate pe net sunt pentru SS2.Pentru Pinneacle sau Hauppage gasesc?(sau poate nu am cautat eu bine).

          Comment


           #11
           Intr-adevar la 2.3 apar probleme la caldura insa vara eu prefer sa impusc 2 iepuri dintr-un foc : un ventilator mare de camera indreptat spre pc si spre mine Rezultatul > ss2 f.rece , calc rece > ********* happy .

           Comment


            #12
            Pinnacle gasesti la flamingo (poate gasesti pe cineva sa-ti ia la pret de distributie, pt. ca sunt scumpi), hauppauge nu cred ca importa cineva...
            Exista un model mai ieftin - pinnacle pctv sat xe. Stie cineva prin ce difera fata de pctvsat-ul normal?

            Comment


             #13
             Solutia cea mai simpla este un exhaustor (ventilator de slot PCI care trimite aerul cald afara din calculator) direct sub placa (costa undeva la 150000). Nu am avut probleme nici la 30grade afara (si in camera ceva similar) in conditiile in care carcasa este inchisa si dispune de prize de admisie in fata, cu filtru de aer. (e adevarat ca sunt in total 6 ventilatoare in calculator, dar temperatura procesorului nu depaseste 45grade si cea din carcasa 40). Avantajul cu filtre de aer este ca dupa 6 luni de zile interiorul e curat si nu mai arata ca si cand ai fi varsat un sac de ciment in el.

             Comment


              #14
              Cea mai buna SS2 .... este SS1! )

              Comment


               #15
               Originally posted by dirtyfreddie13
               Cea mai buna SS2 .... este SS1! )
               cu conditzia sa fie revizia 1.5 shi satzi dea alcineva banii pt diferentza de un ss2

               Comment               Working...
               X