PCHOME.RO

Collapse

Nelamuriri cu SS2

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Nelamuriri cu SS2

  Salut baieti,

  Am citit o groaza de posturi si deja am ametit, dar tot nu am inteles: Am un SkyStar2 - ce pot decoda cu emulatorul soft Yanksee (sau altul?) si cum pot decoda cu un cam extern (merge un Matrix?).
  Nu le am deloc in domeniul asta si toate posturile sint ambigue...zic ca se poate eventual intra in ceva detalii ametitoare, dar nu spun exact la ce se aplica si cum.
  Am un amarit de SS2 si nu vreau sa investesc in Humax, DBox, Nokia si alte chestii... Ma intereseaza in principal ce e pe ASTRA (pachetul Premiere, Spaniolii, Francezii si daca se poate UPC-ul). Daca puteti sa imi spuneti care si cum il decodez...si eventual de unde fac rost de ceea ce imi trebuie.

  Mersi

  PS: Pe programele de radio de la Premiere mergea MCE Recording (un plug-in care imi inregistra melodiile individual si le actualiza ID tag-ul daca eram conectat la net) - stie cineva pe ce alte posturi merge?

  #2
  ss2

  mo pt decodare trebuie sa folosesti progdvb ,altdvb, dvbdream, my theatre yankse un soft cam pt ca sa vezi premiere trebuie sa ai un dll pt card sharing daca vrei mai multe detalii intra pe irc.redhispana.org canal #rdi

  spor la decodat
  cu respect

  Comment  Working...
  X