Your contribution will be used to pay for our hosting service.
THANK YOU FOR YOUR CONSIDERING CONTRIBUTING!

PCHOME.RO

Collapse

Ro-eon subscrieri suspendate

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Ro-eon subscrieri suspendate

  DE acum inainte toate noile cereri de subscriere nu vor mai fi acceptate decit daca vin din partea unor membrii importanti ai RDI-TEAM sau daca solicitantul e recomandat de un membru al grupului si are ceva de oferit acestui grup.

  #2
  subscriu la aceasta hotarare

  Comment


   #3
   nu e corect. atunci noi, cei incepatori, vom ramine mereu in faza de incepatori si vom fugii pe la vecini sa mai aflam si noi cite ceva.

   Comment


    #4
    @slice,
    e dreptul lor sa faca asta,fiecare face ce vrea cu grupul lui,e ceva PRIVAT,sigur ca corect nu e sa se faca asa, insa e hotararea celor carora le apartine grupul respectiv si trebuie sa o respectam.
    fiind si eu un incepator si neavand pe cineva aici pe RDI care sa ma recomande raman ca si tine pe afara.
    din cate am inteles se lucreaza la un alt grup yahoo care se ocupa exact cu ce se ocupa si grupul lor si o sa prindem loc acolo,pacat insa ca tabara se imparte in 2,o sa vedem daca e bine sau rau sa existe 2 grupuri...,
    asa ca asteptam sa vedem ce-o sa mai fie.

    Comment


     #5
     s-a deschis un nou grup EON
     ROMANIA EON

     http://groups.yahoo.com/group/romania_eon/

     cine vrea sa participe...e asteptat,
     grupul nu e conceput ca o concurenta a celor de la ro-EON,e doar o usa mai mica deschisa pentru cei ce nu se mai pot inscrie in ro-EON

     Comment


      #6
      Faceti inca un grup dar aveti grija sa nu fiti prinsi. A si inca ceva nu publicati anunturile de la italieni pentru ca pina acum eu sunt primul care are acces la ei din ro si nu as vrea fiu luat la bani marunti cu privire la acele anunturi.

      Comment


       #7
       mah fratilor ati avut timp destul,dc asa tarziu v-ati trezit nu e vina noastra!RESPECT!

       Comment


        #8
        @samurai,
        tu ai incredere in toti cei din ro-EON ca nu-ti vor publica anunturile de la italieni in alta parte ?nu cred,pentru ca nu ai cum sa-i cunosti pe toti,normal ca iti asumi un risc si e frumos ceea ce faci,nu oricine ar face asta.
        eu zic ca acelasi risc il ai si daca ai publica anunturile in romania_eon,la fel nu-i cunosti pe cei de acolo...
        omul v-a spus clar ca nu o sa fie nici o concurenta intre cele doua grupuri,poate o colaborare,in timp binenteles.nu o lua in nume de rau,e doar o parere a mea.
        @bogdanopolis,
        ai tu dreptate cu timpul asta berechet,dar gandeste si altfel,sunt multi care abia au dat de RDI sau de ro-EON,asa ca astia nu au avut timp,ar fi vrut si ei acum sa se inscrie,nu se poate...nu se poate si gata,cred ca baietii o sa inteleaga,asta e regula,regula o face cel caruia ii apartine grupul si trebuie acceptat.
        mai sunt multi care nu au intrat de mult timp pe forum si n-au stiut cum se procedeaza,au ramas si ei afara...la fel si ei trebuie sa accepte si gata.
        sper ca nu te superi ptr ce-am spus aici,e doar parerea mea.
        asa ca nu ne ramane decat sa intram in celalalt grup,sa ne multumim cu putinul la inceput,poate samurai o sa se mai gandeasca si-o sa posteze anunturile de la italieni si in romania_eon si-o sa fie bine.
        o seara placuta tuturor.

        Comment


         #9
         samurai,am sa-ti indeplinesc dorinta ta prin care ceri sa nu se publice anunturile de la italieni,chiar am sa scriu un mesaj in grup pentru asta sa nu avem discutii,daca insa un alt user o face...nu am ce face,eventual cind vad anuntul sa-l sterg,mai mult nu.
         si inca ceva,nu o sa postez anunturi de la italieni atita timp cat nu primesc aprobarea la ei,m-am inscris dar pina acum nu e nici o miscare,daca insa o sa fiu acceptat am sa le postez si cred ca de aici incolo nu ai de ce sa fi luat la bani marunti si pe deasupra sa intelegi si tu chestia asta.
         daca vrei sa le postezi si tu in grup e ok,daca nu,nu,pacat pentru cei care nu au acces la ro-EON pentru ca inca nu pot lua anunturile si din romania_eon.
         sper sa primesc cit mai repede confirmarea si sa postez si eu anunturile de la italieni.
         te rog nu o lua ca pe o provocare.
         tot ceea ce faci tu si ceilalti din grupul ro-EON,facem si noi in romania_eon, ne ajutam unii pe altii.

         Comment


          #10
          ok,eu m-am inscris in romania_eon,sper sa fiu acceptat

          Dream 7000,Db2(Nokia),Db1(Nokia),eMetaBox1,SS2
          DREAM

          Comment


           #11
           antistatic,se poate inscrie oricine,va fi acceptat

           Comment


            #12
            mai fratilor as vrea sa va dau un sfat prietenesc si sper sa nu mi-o luati in nume rau,AVET GRIJA DE CINE SE INSCRIE LA VOI IN GRUP!aceasta probl a fost pusa si la noi,nu cred ca va va conveni sa fiti banati,nu de ro-EON,ci de altii!RESPECT!

            Comment


             #13
             Eu..

             Eu de abia acum am citit acest topic(la indicatzia cuiva)shi tzi sa va spun ca toate grupurile de pe Yahoo sint monitorizate.Chestia este oficiala shi confirmata de cei de la Yahoo.
             Cu stima
             prospector/PapaDan

             Comment

             Your contribution will be used to pay for our hosting service.
             THANK YOU FOR YOUR CONSIDERING CONTRIBUTING!


             Working...
             X