Your contribution will be used to pay for our hosting service.
THANK YOU FOR YOUR CONSIDERING CONTRIBUTING!

PCHOME.RO

Collapse

Fisiere venite pe EONZ si ramase in temp

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 2 (0 members and 2 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Fisiere venite pe EONZ si ramase in temp

  Cred ca majoritatea celor care mai folosesc EONZ-ul le ramin fisiere in temp. A gasit cineva vreo solutie pt. recuperarea fisierelor sau o combinatie de soft care sa elimine aceasta problema?
  Am avut antena fixata mai mult pe Astra si dupaamiaza nici nu se punea problema sa primesti ceva iar noaptea am semnal de 63% in Bucuresti, am mutat-o si pe Eutelsat W3 si totusi la semnal de 75% constant tot au mai ramas fisiere in temp (cam 3-4 la peste 200 receptionate). Am incercat si cu decriptare oofline (Decrypt 2.4) ca sa eliberez din resurse si tot asa se intimpla.
  Rog pe cei care au gasit ceva (o explicatie sau solutie) sa raspunda.

  #2
  In cazul in care fisierel sunt transmise corect, ai semnal suficient este probabil o configurare gresita a sistemului desi (3-4fisiere la 200 e cam 1.5% deci putin). Eu am avut o pb asemenatoare cu diferenta ca avem 50-60% incomplete rezolvata pe moment prin folosirea unui RAMDISK (394MB), dar aparea pb la fisierele mai mari decat ramdiskul, acum am luat un HDD WD80JB cu 8MB cache si nu am nici un fel de pb fara ramdisk bineninteles, o alta posibilitate este folosirea unei Twofish.dll mai nou, care se gaseste pe net.

  Comment


   #3
   poti pune si o adresa unde sa-r putea gasi twofish.dll ala nou?Respect

   Comment


    #4
    @vcosmin singura problema hard ar fi ca am doar 256Mb ram, in rest sistemul este f. stabil (a mers fara un restart 4 zile-timp in care am luat cam 25 de CD-uri cu filme, jocuri si muzica-sortate si scrise).
    Te referi la decrypt offline cind ai spus ca se gaseste un alt twofish.dll?

    Comment


     #5
     am si aceasi probl. am si eu 256MB pe un sist athlon xp1800+, wd 60GB, 7200rpm, OS - win XP; semnal f bun pe astra 80-89%, dar tot imi ramin ~40% din fisiere in temp (sau incomplete).
     cind vorbiti de twofish mai nou e vorba de 1.4 sau chiar mai nou? cel de 1.4 il gasiti pe roeon grup de pe yahoodaca aveti acces.daca e mai nou atunci ast6ept si eu un PM cu adresa de unde il pot lua.
     sau recomandarea e neaparat "ram" mai mult?
     din pacate MB e un KT 333+ VIA; ma dezavantajeaza chiar asa de mult. am inteles ca placile de baza cu "chipset" VIA au creat unele necazuri. sau remediat sau inca persista?
     astept o parere.

     Comment


      #6
      twofish 1.4 e cel mai nou. daca raman 40% e o probl de configurare e drept ca multi cu placi via au probleme. pe 7 e si eu am probleme mai ales dim intre 7si 9 se intampla ca 5 min sa iau cu erori .semnal in acea perioada am 11-12db cu calit 76-80%.ce e interesant ca server4pc nu semnaleaza nici un fel de erori.
      solutia e un server ftp sau sa luam fisierele fara sa le decodam in real time cu twofish si sa folosim integratore pt repararea arhivelor, dar cine ar face asa ceva cand e mai comod sa decripteze real time.
      totusi pt cei cu sisteme mai slabe recomand sa opreasca decriptarea cu twofish realtime si o sa scape de multe erori.

      Comment

      Your contribution will be used to pay for our hosting service.
      THANK YOU FOR YOUR CONSIDERING CONTRIBUTING!


      Working...
      X