Your contribution will be used to pay for our hosting service.
THANK YOU FOR YOUR CONSIDERING CONTRIBUTING!

PCHOME.RO

Collapse

Amiko Alien 8900 probleme

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  #16
  Echipare:
  https://jb8a8f8.com/support/index.ph...rview-jpg.320/

  Voltaje:
  https://jb8a8f8.com/support/index.ph...rview-jpg.337/
  Red Green: If life gives you lemons, throw 'em into a quart of vodka.

  Comment


   #17
   Nu am avut pina acum rec cu 7111,intentionez o achizitie pentru multistreamul italian.Ar mai fi varianta cu cam si cartela galbena,insa nu am gasit un vinzator serios,sa am garantie ca va functiona.Ar mai fi octagonul ala testat de nemti.Daca nu ramin pe GM ori alien,mai vedem.Si asa afara pe la antena nu prea pot lucra ca e frig.Inteleg ca 110 este prea putin pentru Bucuresti pe 5 W.Banuiesc ca sint praf la sensibilitatea pe tuner cele doua modele enumerate mai sus.

   Comment


    #18
    Din contra...la capitolul sensibilitate vei ramane surprins. Demodulatorul e in SoC iar tunerul este un stv6110.
    Cu nimic mai prejos decat un TBS sau un PRof 7500.
    Red Green: If life gives you lemons, throw 'em into a quart of vodka.

    Comment


     #19
     Macar la sensibilitate stam bine.Alienul are aproape 5 ani,cam batrin sa ceri pe o chinezarie pretul la care a fost comercializat de nou.Am remarcat ca se cere cu tupeu chiar dublu pe GM spark.

     Comment


      #20
      Poate gasesti asa ceva.

      https://edision.de/produkte/sonstige...pingulux-plus/

      https://www.ebay.de/i/282840062792?rt=nc
      Red Green: If life gives you lemons, throw 'em into a quart of vodka.

      Comment


       #21
       Am tot zis ca imi fac un cont pe e-bay,dar insularii sint foarte banuitori cu cei din est,in cazul meu nu pot primii colet pe adresa din buletin intrucit nu sint in Bv si devin banuitori imediat daca datele nu corespund,respectiv adresa de expediere nu corespunde cu cea de domiciliu.Pentru doritori exista un topic pe softipedia-cum sa-ti faci cont pe e-bay.Respectati intocmai instructiunile de acolo si va puti lua la pret de alune scule pe care aici dati bani grei.Unde mai pui ca sint la o alta calitate,chiar second find.La mine e mai complicat,trebuie sa dau bani si la notar sa imputernicesc cu procura pe cineva sa ridice de la posta in locul meu.

       Comment


        #22
        Am si eu 2 bucati de alien 8900 care cand merg cand nu merg am incercat cu o gramada de imagini enigma 2 si acelesi rezultat isi dau restart asa din senin raman blocate la fel fac si pe spark .

        Comment


         #23
         Chinezarii ordinare,cumpara pe viitor second de pa englezi sa vezi ca nu mai o iau razna precum cele comercializate la noi.Toti sintem de vina pentru ca cumparam de aici toate porcariile la pret de specula.Am vazut la insulari o vulpe de la humax la pretul de doua pachete de tigari.Vulpea in cauza nu este alta decit humax fox2 care pe terestru bate la sensibilitate chiar bit2, find echipata la fel ca el dar la o alta calitate.Ia incercati sa luati un tuner onkyo cu pedigree la dx de la noi,sa vedeti cum va trimite imediat la testele facute de dobitocul ala care nu avea ce lucra si va cere pe el cit pe cinci onkyo de pe e-bay.Avea mincarime si prostul ala si a dat toata piata peste cap.Pasiunea noastra nu trebuie sa fie o sursa de cistiguri nesimtite pentru toti agaricii care nu au facut o antena in toata viata lor si care va cer luna de pe cer pentru ceea ce altii mai avuti decit noi arunca in tomberoanele pentru reciclare.Sintem niste prosti cu totii ca nu sintem uniti,fiecare ride de altul cind da de necaz,fara sa se gindeasca ca ii vine si lui rindul.Care are pe aici un cont pe e-bay sa putem lua la gramada tot ce ne dorim,sa vedem cui mai vind ei petardele astea.

         Comment


          #24
          Originally posted by salute24us View Post
          Am si eu 2 bucati de alien 8900... .
          . De cind sint cumparate,daca se apropie de cinci ani troznesc.Ai schimbat electroliticii,poate are unul curent mare de fuga pe armaturi si de acolo pleaca problema.
          Am discutat si cu celalat proprietar de alien troznit si nu-mi convine sa-i dau pretul cerut,avind in vedere calitatea lor.Taranii astia cred ca se repara la nesfirsit asa cum se reparau pe timpul bunicii tv-urile pe lampi.

          Comment


           #25
           cam asta este din pacate adevarul. electronicele made in korea sau si mai rau cu pseudosuport din turcinistan sunt identice.
           Marfa de Galati...atata timp cat stii cat face si ce face nu are rost sa te enervezi.

           problema este ca incet dispar aparatele care pe vremuri le gaseai fara mare efort...si raman chinezismele si turcismele.

           ma uit cum unii scapa de dreamboxuri generatie veche zici ca sunt petarde...dar sunt singurele receptoare cu pedigree.
           Red Green: If life gives you lemons, throw 'em into a quart of vodka.

           Comment


            #26
            Suntem o societate de consum, ce "palaria" mea!

            Comment


             #27
             Am luat un GM spark nou,nu e afumat si nici nu prezinta urme de uzura atit pe remote cit si pe aparat.Proprietarul a incurcat borcanele si a luat ce nu-i trebuia.Am cazut la pace,eu cu spark-ul si el cu un hd mai cuminte cu cam si slot card.Mai studiem,oricum multumesc pentru contributia adusa la topic onorabilei comunitati.

             Comment

             Your contribution will be used to pay for our hosting service.
             THANK YOU FOR YOUR CONSIDERING CONTRIBUTING!


             Working...
             X