Your contribution will be used to pay for our hosting service.
THANK YOU FOR YOUR CONSIDERING CONTRIBUTING!

PCHOME.RO

Collapse

Un sfat va rog

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Un sfat va rog

  Un sfat de incepator va rog - as dori sa vad programele de satelit nu doar la TV, ci si pe monitorul calculatorului. Folosesc un Amiko Mini Hd SE. Inainte le vedeam cu un un Dreambox 500s, prin descarcarea unui programel, insa acela era server, nu exclusiv client precum receptorul Amiko. Din cate am vazut pot sa inregistrez pe un stick USB, totusi nu pot viziona concomitent un program atat pe TV cat si pe monitor, ceea ce mi-as dori eu. Multumesc anticipat.

  #2
  Presupun ca nu e posibil fiindca nu are Enigma. Sau...

  Comment


   #3
   O solutie ar fi sa-ti cumperi un tuner extern ( sau intern, in PC ) care sa aiba mufa RS 232 si apoi sa faci sharring WIFI cu doua splittere VTR 1.
   Poti cumpara chiar si un tuner SD tot de la Amiko, low cost, caz in care nu vei receptiona semnal HD pe PC.
   Mai exista si solutii DLNA, prin Miracast de pilda, dar inteleg ca vrei sa receptionezi diferit pe TV fata de PC.
   Sunt si programe in retea cu VIDEOLAN, insa va trebui sa folosesti softuri gen ENIGMA, iar receptorul tau nu suporta E1 sau E2. Un receptor E1
   este destul de ieftin, cu pretul unui AMIKO cumperi acum doua OPTIBOX 500S de pe site-urile de anunturi, dar nu sunt HD. Trebuie sa gasesti o solutie de compromis.

   Comment


    #4
    Va multumesc frumos pentru sfatul avizat. Nu doresc sa receptionez diferit pe PC fata de TV, ma multumesc sa vad acelasi post in ambele locuri, in acelasi timp. In acest caz ar fi posibil sa utilizez Miracast? Am citit undeva ca acesta transmite WIFI de pe PC pe TV, insa eu as vrea tocmai invers... Ce ar trebui sa fac ca sa functioneze?

    Comment


     #5
     Un cablu HDMI-MINIHDMI cred ca rezolva problema, daca ai laptop cu minihdmi si e cea mai ieftina solutie. E posibil sa ai si la PC o mufa HDMI ( sau MINIHDMI ), asta depinde de "varsta" PC-ului.

     Comment

     Your contribution will be used to pay for our hosting service.
     THANK YOU FOR YOUR CONSIDERING CONTRIBUTING!


     Working...
     X